Wat eten we vandaag #108

Wat eten we vandaag #108
We geven jullie weer een klein kijkje achter de schermen bij Lekker en Simpel. Zo maakten we zelf sushi (wat erg lekker was) en geven we een kleine update hoe het met ons gaat. Benieuwd geworden naar de video? Bekijk dan hieronder onze video, vergeet je niet te abonneren op ons Youtube kanaal (het is gratis! en je zit nergens aan vast) en doe een duimpje omhoog als je de video leuk vond!


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Vergeet je niet te abonneren(het is gratis!) op ons Youtube-kanaal zodat je als eerste op de hoogte bent van nieuwe (kook)video’s.abonneren

Onze kookboeken

3 reacties op “Wat eten we vandaag #108”
 • Nynke

  Wat groeit die kleine meid hard zeg! Ze is zooo schattig met haar grote bos haar 😍 Jullie zijn een mooi gezinnetje!
  Erg herkenbaar trouwens…dat ze jengelig is tijdens het eten. Dat ging hier ook vaak zo. Zit je net aan tafel, begint de kleine uk te huilen 😏

 • Michelle

  Wat een haartjes heeft Evi, zo schattig! En wat zijn jullie samen ook zo liefdevol, erg leuk om te zien. Zo heerlijk, die rust met 1 kind. Een baby hahaha ik heb er zelf 3. Ze zijn bijna 5, bijna 3 en de jongste is bijna 1,5. Geniet ervan, ze worden zoooo snel groot!

 • Wat gaat de tijd toch snel. Evi alweer 6 weken, het lijkt nog maar zo kort dat hier het bericht stond dat Evi was geboren. Fijn dat het allemaal zo goed gaat en je kunt al best wel zien dat ze gegroeid is hoor. Nog steeds een mooi meiske met een mooi bolletje met haar.
  Jullie zien echt gezellig uit, echt een jong gezinnetje zo. Geniet lekker van elkaar en jullie dochter.
  Tot een volgende keer en een kusje voor Evi.
  Marja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *