Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

Wat eten we vandaag #42

Wat eten we vandaag #42
We nemen jullie weer mee met een kijkje achter de schermen en we laten jullie zien wat we hebben gegeten en gedaan de afgelopen week. We bezochten onder andere de Rollende Keukens, we aten nasi en we ontvingen een pakketje. Benieuwd geworden? Bekijk onze video, vergeet je te niet te abonneren op ons Youtube kanaal (het is gratis!) en doe een duimpje omhoog als je de video leuk vond!


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Vergeet je niet te abonneren(het is gratis!) op ons Youtube-kanaal zodat je als eerste op de hoogte bent van nieuwe (kook)video’s.

Onze kookboeken

6 reacties op “Wat eten we vandaag #42”
 • Sofie

  Hihi grappig hoe Beer de hele tijd bij jou blijft staan in de keuken wanneer je die opruimt :D! Ik vroeg me wel af wat je doet met al die maaltijdjes die je fotografeert?! Belanden die in de vuilbak of eet je die op of… ? 😉

  • Lekker en Simpel

   Hahaa ja leuk he! Ze hoopt altijd dat er wat op de grond valt 😉 Over het algemeen maak ik kleine porties van gerechten die ik meteen opeet, bewaar in de koelkast of soms invries. Het hangt er een beetje vanaf wat voor soort gerechtje het is. Weggooien doe ik niet graag, dus dat gebeurt bijna niet. Ik probeer vaak ook gerechten te maken die ik makkelijk kan bewaren of opwarmen.

   • Sofie

    Hihi inderdaad schattig! Heb hier ook zo’n hondje die eigenlijk altijd ‘in de weg ligt’ wanneer ik achter het fornuis sta of zelfs nog maar gewoon in de keuken bezig ben. Ze denkt altijd dat er wat te eten valt! 😀 Fijn om te horen dat je bijna niets weggooit. Zou ook zonde zijn van al het werk, toch? 😉 En tenslotte moet je toch ook zelf je eigen gerechtjes even goedkeuren van smaak hé?! 😉 Ik houd van jullie website, doe zo verder!

 • Liesbeth

  Wat hebben jullie toch een leuk huis!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.