Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

Food diary

Het leek ons leuk om jullie een klein kijkje in ons avondeten te geven. We zijn natuurlijk heel vaak bezig met het bedenken van recepten en koken maar het komt ook regelmatig voor dat er tussen de middag bijvoorbeeld een risotto op tafel staat. In het weekend is het vaak topdrukte in onze keuken en wordt er soms op één dag wel 4 recepten gemaakt, van zoete baksels tot lunchgerechten en van salades tot avondmaaltijden. De afgelopen week stonden onder andere de volgende gerechten bij ons op tafel. We laten trouwens niet alles zien wat er bij ons op tafel stond, want anders verklappen we natuurlijk alle aankomende recepten en soms zijn we ook gewoon vergeten een foto te maken.

Lekkere pizzawraps met tomaten frito, geraspte kaas en ui, 5-7 min. in de oven, en daarna nog wat rucola en pijnboompitten er overheen.

 photo DSC_3323_zpse2693d51.jpg

We hadden lekkere aardbeitjes in huis voor een recept maar omdat er nog wat aardbeitjes overbleven, at ik yoghurt met cruesli en aardbeitjes en crackertjes met aardbeien.

 photo DSC_3327_zps18eec7d4.jpg

Soms hebben wij weinig tijd of zin om een uitgebreid avondmaal op tafel te zetten. Vandaar dat we ciabatta’s aten met ei.

 photo DSC_3328_zps7318a2ea.jpg

Lekkere wraps met groenten, zoete saus en kip uit de oven met creme fraiche en geraspte kaas.

 photo DSC_3412_zpsddd51670.jpg

Eén van onze favoriete recept is toch wel Mama’s pastasaus, jummie!

 photo DSC_3413_zps33e70b24.jpg

We aten lekker broodje met vis en een soort groenten ratatouille. Recept volgt binnenkort!

 photo DSC_3447_zps96392fe3.jpg

En nog één klein voorproefje: lekkere ‘pizza’ pasteitjes

 photo DSC_3515_zps4a5c20c6.jpg

Onze kookboeken