Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

Getest #1

youtube
In deze video testen we 3 limited editions van Tony Chocolonely en Amerikaans snoep dat we hebben gekregen. Benieuwd geworden naar de video? Bekijk dan hieronder onze video, vergeet je niet te abonneren op ons Youtube kanaal (het is gratis! en je zit nergens aan vast) en doe een duimpje omhoog als je de video leuk vond!


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Vergeet je niet te abonneren(het is gratis!) op ons Youtube-kanaal zodat je als eerste op de hoogte bent van nieuwe (kook)video’s.abonneren

Onze kookboeken

1 reactie op “Getest #1”
  • Oh wat lekker! Chocolade snoepen…..vooral die met cola en die met gember/citroen lijken me geweldig! Maar oreo’s met vissmaak? Nee dank je. Daar pas ik toch echt voor!!! De rest klinkt ook wel lekker, maar de Tony Chocolonely met die 2 smaken, of eigenlijk zijn het er 3, maar dan in 2 repen, die lijken me zo zalig! Wat een straf zeg….chocolade, snoep, koekjes en chips proeven! Daar zou ik wel een weekje een dagtaak in willen hebben! Niet langer want anders raak je er aan uitgegeten en dat is de bedoeling natuurlijk niet! Hoe blijven jullie zo mooi slank met zulke proeverijen?
    Een heel fijn weekend verder en groetjes van,
    Marja 👍🏻😋🍴😉🍫👋🏻

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.