Hotspot: Eat me & go, Milaan

Hotspot: Eat me & go, Milaan
Hotspot: Eat me & go, Milaan
Een tijdje geleden was ik in Milaan met mijn nicht. Vlakbij ons hotel zat Eat me & go, een leuk tentje waar je kunt lunchen, koffie kunt drinken, een lekker taartje kunt halen of eenvoudig avondeten. We besloten er te gaan lunchen en dat beviel zo goed dat we er daarna nog twee keer zijn geweest. Hieronder vertel ik je waarom je ook bij Eat me & go met gaan eten als je in Milaan bent.

Wat meteen opviel is dat het eigenlijk altijd lekker druk is bij Eat me & go en dat lijkt mij wel een goed teken. Er lopen veel mensen binnen om even wat te eten te halen en dit mee te nemen of ze eten het daar op.

Alles is vers
Als je binnenkomt bij Eat me & go zie je overal verse producten en prachtige vitrines met de lekkerste broodjes, lasagnes, taartjes en ga zo maar door. Als je nog geen honger had (of nog niet zoveel) dan heb je dat nu wel. Alles ziet er heerlijk uit en een keuze maken is dan ook moeilijk.

Diversiteit
Als je bij Eat me & go naar binnen loopt, zie je aan de rechterkant het gedeelte waar je onder andere lekkere sandwiches en verse pizza’s kunt bestellen. Aan de linkerkant vind je het gedeelte met schepijs, de lekkerste taartjes (denk aan cheesecake, chocoladetaart en chocolademousse taart met frambozen), verse sapjes en heerlijke koffie. 

Ontbijt, lunch & avondeten
Bij Eat me & go kun je ontbijten, lunchen en avondeten. Alles kun je ter plekke opeten of meenemen naar huis. Denk qua ontbijt aan croissantjes, crepes of wafels. Ga je lunchen bij Eat me & go dan kun je bijvoorbeeld een lekkere croque madame nemen, een stuk pizza of een lekkere sandwich. Qua avondeten hebben ze bij Eat me & go ook heel veel keus. Denk aan een lekker stukje lasagne, sushi of een salade.

Ben je binnenkort een keer in Milaan? Sla Eat me & go dan zeker niet over!

Eat me & go
Adres: Via Torino 49, Milaan
Hotspot: Eat me & go, MilaanHotspot: Eat me & go, Milaan Hotspot: Eat me & go, Milaan Hotspot: Eat me & go, Milaan Hotspot: Eat me & go, Milaan
Hotspot: Eat me & go, Milaan

Onze kookboeken

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *