Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

Koop het Lekker en Simpel Kookboek NU!

 photo PicMonkeyCollage_zpsec2ec5c0.jpg

WOEHOEEEE! Vanaf vandaag is het Lekker en Simpel Kookboek te koop! Heb jij nog geen exemplaar in huis? Bestel hem dan HIER!

In het Lekker en Simpel kookboek kun je 100 lekkere en simpele recepten vinden, waarvan meer dan 60 hoofdgerechten. Zoals jullie van ons gewend zijn, zullen het allemaal lekkere en simpele gerechten zijn waarbij de meeste recepten ook nog eens binnen 30 minuten op tafel staan! Natuurlijk kun je een enkele toprecepten van onze website in het kookboek vinden zoals de Kipsalon en de No Bake Malterse Cake, maar dan wel in een extra lekker nieuw jasje! Verder bestaat het kookboek voor ongeveer tachtig tot negentig procent uit nieuwe recepten welke niet op de LekkerEnSimpel.com staan en ook niet zullen komen! Het kookboek is dus echte aanvulling op de website en een musthave voor iedere kookliefhebber.

Een paar recepten die je in het kookboek kunt verwachten:  lekkere eenpansgerechten zoals een éénpanspasta met spinazie, creamy rijstschotel met kip en broccoli, homemade groenteburger, pittige Spaanse kipburger, tortellini ovenschotel, Italiaanse plaattaart en een salade met krokante kikkererwten.

 photo PicMonkeyCollage_zpsd36ca2f1.jpg

Nieuwsgierig geworden? Bestel dan NU het Lekker en Simpel Kookboek!

Onze kookboeken