Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

Spaaractie bij supermarkt boni

Zoals jullie wel weten werken we al een hele tijd samen met Boni Supermarkt. Na twee super leuke en succesvolle spaaracties is het tijd voor de volgende. Vanaf 6 mei, kun je bij Boni sparen voor onze pannen (5 in totaal!)! Zo ontzettend tof en natuurlijk ook heel handig!

Lekker en Simpel bestaat al ruim 12 jaar en ondertussen hebben we al duizenden recepten gekookt. Door al dat koken weten we inmiddels wel wat we fijn vinden tijdens het koken. Zie hier het resultaat!

Deze pannen wil je hebben want ze hebben veel voordelen:

  • De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen (ook inductie)
  • De pannen zijn PFAS-vrij
  • De pannen zijn gemaakt van gerecycled aluminium en hebben een keramische coating en een anti-aanbaklaag
  • De pannen zijn vaatwasserbestendig.
  • En de pannen liggen ze heel fijn in de hand door het softgrip handvat.

In totaal kun je dus voor vijf verschillende pannen sparen én voor een deksel. Drie koekenpannen (van 20, 24 en 28 cm), een wokpan en een hapjespan. Extra leuk: bij aanschaf van een pan, krijg je 2,50 korting op de aankoop van ons nieuwste kookboek Lekker en Simpel – 125 Eenpansgerechten en Traybakes.

Dus ga naar Boni en spaar mee! Je ontvangt van maandag 6 mei tot en met zondag 30 juni 2024 bij elke € 15,- aan boodschappen een spaarzegel om te sparen voor een van de keramische pannen van Lekker & Simpel. Vanaf 7,99 + een volle spaarkaart heb je al een pan. Je hoeft niet eindeloos te sparen, want je spaarkaart is al met 10 zegels vol. Meer informatie over de spaaractie kun je op de website van Boni vinden.

We zijn heel benieuwd welke pan of pannen jullie gaan sparen!

De pannen hebben een super leuke gespikkelde binnenkant(links). Zie het verschil met een ‘normale’ zwarte pan(rechts).

Onze kookboeken