Achter de schermen #34 – 2017


Goedemiddag allemaal! Het is vandaag 25 september en Evi is inmiddels al meer dan twee weken oud! Wauw, deze twee weken zijn echt heel snel gegaan, maar we hebben er echt super van genoten. Jorrit was vrij, en het was zo fijn om alles samen te kunnen doen. Daarnaast was het de laatste dagen ook nog eens prachtig weer en hebben we een paar leuke uitstapjes kunnen maken. Ook hebben we weer eens gekaasfondued met vrienden, wat ook erg gezellig was.

Ons geboortekaartje is inmiddels ook de deur uit! Made for Moments heeft voor ons een heel leuk kaartje ontworpen, helemaal in onze stijl. We vinden het kaartje zo ontzettend leuk geworden en we krijgen er hele leuke reacties op! Bij het kaartje hoort ook nog een lichtroze envelop en een bijpassende sluitsticker. Neem vooral eens een kijkje op de website van Hipdesign want ze hebben niet alleen geboortekaartjes maar bijvoorbeeld ook trouwkaartjes en uitnodigingskaartjes. Dankjewel Made for MomentsΒ voor het super leuke kaartje! Ik maakte wraps uit de oven met zelfgemaakte guacamole, jammie!Lekker knuffelen met Evi, dat is wat we heel veel gedaan hebben de afgelopen twee weken.
Jorrit maakte een simpele pasta met een kaassaus en pesto. Lekker en simpel πŸ˜‰

Ons eerste echte uitje was naar Bataviastad. We waren al wel 1 of 2 keer naar buiten geweest met Evi, de hond uitlaten. Het was prachtig weer en het was heel lekker om even echt uit huis te zijn en rond te wandelen.Β We hadden zin in een burrito en zijn met Evi naar Amsterdam gereden. Wel een beetje spannend om zo voor het eerst wat verder weg te gaan met Evi maar alles ging helemaal goed uiteraard πŸ™‚

Zaterdagavond kwamen vrienden bij ons kaasfonduen en dat was weer ouderwets gezellig.

Zondag was het weer prachtig weer en zijn we naar Vapiano in Amsterdam gereden waar ik een bordje risotto at en Jorrit spaghetti pesto.

Onze kookboeken

13 reacties op “Achter de schermen #34 – 2017”
 • Jullie kaartje is echt superleuk. En het is een leuk gezicht de trotse papa en mama te zien wandelen en uit teen gaan samen met de kleine dame. En Sofie….je zou niet zeggen Aan je figuur, dat jij ruim 2 weken terug een baby gehad hebt! Compliment, je ziet er weer super uit. En zo met elkaar konden jullie niet trotser kijken en terecht! Gewoon veel genieten met z’n drietjes.
  Liefs en een kusje voor Evi,
  MarjaπŸ€—πŸ‘πŸ»πŸ’πŸ€πŸ˜˜πŸ‘‹πŸ»

  • Lekker en Simpel

   Aaawh bedankt voor je super lieve berichtjes :)! Het is heel gek om na 9 maanden ineens een baby in je armen te hebben, maar nu, 3 weken later, voelt het alsof Evi al heel lang bij ons is.

 • Marion Tinga Jaspers

  Wat een mooi meisje jullie Evi en zoveel zwarte haartjes prachtig .ik vind het super wat jullie doen en geniet van de recepten,boek ook al gekocht πŸ‘Geniet van jullie dochter want alles gaat zo snel.lieve groet Marion

 • rietje

  Prachtig kaartje!
  Evi is een flinke dochter, ze oogt ouder dan 2 weken.
  Jullie zien er ‘anders’ uit – fier en gelukkig!

 • Joke Sertons

  Wat een mooi meisje en wat heeft ze prachtige donkere haartjes.
  Jij ziet er ook weer mooi slank uit Sofie en Jorrit zier er ook goed uit

 • Angela

  Wat staat het jullie goed,mamma en pappa zijn!Heerlijk genieten

 • Liesbeth

  Wat hebben jullie toch een mooi meisje! Je ziet er goed uit Sofie! Fijn dat alles goed gaat: lekker genieten!! En ondertussen word ik steeds ongeduldiger met wachten op onze kleine πŸ˜€

  • Lekker en Simpel

   Aaawh dankjewel, wat lief! Ik snap dat je steeds ongeduldiger wordt, dat had ik ook heel erg. Geniet er nog even van dat je nu nog kan doorslapen πŸ˜‰

   • Liesbeth

    Nou doorslapen….. 😬 Slapen is al een tijdje echt vreselijk. Dus wat mij betreft mag de kleine komen.. dan heb ik ’s nachts in ieder geval wat afleiding πŸ˜‰ Ligt Evi bij jullie op de kamer? Of al op eigen kamertje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *