Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

Tips voor Valentijnsdag

 photo PicMonkeyCollage_zpsa8d01709.jpg

Het is alweer bijna zover: Valentijnsdag! We hebben een paar leuke en lekkere tips voor valentijnsdag voor jullie op een rijtje gezet om een geliefde mee te verrassen!

Een lekker ontbijtje 

Begin Valentijnsdag goed en maak een ontbijtje op bed voor je lief. Een paar ideetjes voor recepten die je kunt serveren tijdens het Valentijnsontbijt:

Om het ontbijtje compleet te maken kun je versgekookt eitje, een geroosterd broodje, een glas verse jus d’orange of een lekkere smoothie erbij serveren. Bijvoorbeeld een bosvruchten smoothie of een bessen smoothie met banaan.

 photo IMG_4890_zpse656740b.jpg

Wijn & hapjes

Je kan je geliefde natuurlijk ook verrassen met een romantisch avond thuis. Je haalt of maakt een aantal lekkere hapjes, serveert een goede wijn erbij en je zet een romantisch muziekje op en klaar! Wat betreft wijn hebben wij weinig aanraders. We zijn namelijk geen echte wijnkenners en drinken ook niet of nauwelijks alcohol. Maar onlangs hebben een wijn opgestuurd gekregen van Jacob’s Creek. Ondanks dat wij echt geen wijnliefhebbers zijn, vonden we deze wijn verrassend lekker! We hebben de witte en rosé variant geproefd. De rosé  variant bevat rood zomerfruit en de witte variant bevat onder andere rijpe meloen, passievrucht en witte perzik. Ze passen beide goed bij een pittig visgerecht of een Aziatisch gerecht. Wil je ook een fles van deze lekkere wijn scoren? Ze zijn beide alleen bij de Albert Heijn te koop.

 photo IMG_8366_zps3bda3969.jpg

Romantisch dineren

Je kunt je geliefde natuurlijk ook verrassen door bij jullie favoriete restaurant te reserveren. Maar het is minstens zo leuk om zelf een lekkere maaltijd te bereiden. Kies wel voor een gerecht dat je al vaker hebt bereidt en eventueel (gedeeltelijk) van te voren kunt bereiden zodat je niet de hele tijd in de keuken hoeft te staan. Een paar tips voor gerechten die je kunt serveren:

 photo IMG_6156_zps3c818f31.jpg

Onze kookboeken