Video: maak kennis met baby Evi!


We sluiten de reeks zwangerschapsvideo’s af met deze video. We gaan jullie Evi laten zien, we vertellen hoe de laatste week van de zwangerschap was en hoe de bevalling is verlopen. Ben je benieuwd? Kijk dan gauw verder.

Benieuwd geworden naar de video? Bekijk dan hieronder onze video, vergeet je niet te abonneren op ons Youtube kanaal (het is gratis! en je zit nergens aan vast) en doe een duimpje omhoog als je de video leuk vond!Klik hier als je de video niet kunt zien.

Vergeet je niet te abonneren(het is gratis!) op ons Youtube-kanaal zodat je als eerste op de hoogte bent van nieuwe (kook)video’s.abonneren

Onze kookboeken

6 reacties op “Video: maak kennis met baby Evi!”
 • Wat een lief filmpje. En herkenbaar ook die slapeloze nachten en onzekerheid de eerste dagen. De tijd vliegt met zo’n ukkie. Onze kleine meid wordt alweer bijna 10 maanden. Geniet ervan!

 • Carolien

  Mooie mooie baby! Veel succes ermee en geniet ervan, het gaat zo snel! Ze heeft inderdaad waanzinnig veel haar, heerlijk!

 • Wat een ontzettend lief en ontroerend filmpje. En wat een schattig meiske is Evi. Ze heeft echt veel van Jorrit weg vind ik, maar wees gerust mamma….ik zie jou ook in haar. En ze heeft idd een bos haar zeg! Het is een mood kindje en daar kunnen jullie terecht trots op en blij mee zijn.
  Het zal best vreemd geweest zijn om ineens ouders te zijn, maar zo te zien gaat het jullie prima af. Ik wens jullie met zijn drietjes een fantastisch leven en ik volg jullie graag hier op deze blog.
  Leuk om zo nu en dan wat van Evi te horen, toch? Geniet vooral veel van haar. De tijd gaat zo snel, voor je het weet komt ze met een vrijer thuis.
  Het was echt genieten, het kijken naar dit filmpje.
  Liefs en een kusje voor Evi,
  Marja🤗💗👶🏻🍼👍🏻🍀😘👋🏻

 • Betty

  gefeliciteerd. Wat een lief baby tje. VEEL GEZONDHEID EN GELUK. BETTY

 • nynkevdh@hotmail.com

  Wat leuk om te zien en horen hoe het nu met jullie gaat. Ik zie een supertrotse papa en mama en een ontzettend schattige Evi. Geniet lekker met z’n drietjes!

 • Agnes

  GEWELDIG!!!
  Wat een lief ontroerend filmpje .
  Een supertrotse blije omoes .
  Jullie konden je geen voorstelling maken hoe t ouderschap zou zijn .
  Maar wat ben ik trots op jullie als ik zie hoe goed jullie t doen.
  Ik kon me geen voorstelling maken ,hoe t is om oma te zijn .
  T is prachtig , en o zo bijzonder om te zien als ouder ,dat je eigen kind zo mooi die ouderrol op zich neemt.
  Ik geniet ieder moment dat ik jullie drietjes zie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *