Wat eten we vandaag? #vakantie-editie

PicMonkey Collage2
Goedemorgen! De afgelopen twee weken vertoefden wij in Amerika. Normaalgesproken laten we jullie elke week zien wat wij doen en eten. Deze week dus een extra lange video van onze twee weken in Amerika. Verwacht veel fastfood en ander slecht eten. Hopelijk vinden jullie de video leuk. Bekijk onze video, vergeet je te niet te abonneren op ons Youtube kanaal en doe een duimpje omhoog als je de video leuk vond!Klik hier als je de video niet kunt zien.

Vergeet je niet te abonneren op ons Youtube-kanaal zodat je als eerste op de hoogte bent van nieuwe kookvideo’s.

Onze kookboeken

3 reacties op “Wat eten we vandaag? #vakantie-editie”
 • Wat super grappig, ik was even aan het rond kijken en ik zag dat jullie ook naar Orlando zijn geweest. Toen ik het filmpje bekeek, zag ik dat wij in precies hetzelfde resort zaten! Door dit filmpje heb ik weer zin om terug te gaan naar Amerika haha 😛

  • Lekker en Simpel

   Echt waar? Wauw dat is echt super toevallig! Als ik het filmpje kijk heb ik helemaal heimwee naar Amerika 🙁

 • Dus jullie hadden het lekker naar je zin in de States.
  Ik en sinds een paar daagjes op jullie site aan het rondneuzen.
  Ik moet zeggen et bevalt me wel.
  Ik ga er zeker ook wat mee doen.
  En ik zal ook wel eens een receptje sturen.

  Ik heb een andere hobby namelijk…..ik schrijf gedichten.
  Heb ook een eigen site.

  Mijn eigen gedichtenblogje en Spreuken en gezegden.
  Dit zijn 2 gekoppelde sites.
  als je naar de volgende pagina wil moet je onder aan elke pagina op het pijltje naar links klikken.
  En op elke site staat links het linkje van de andere site.
  Staan tussen linkjes van vrienden, dus moet je effe geod kijken.

  Ik wens jullie een fijne avond.

  Groet van mij
  Betsy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *