Yoriens eetdagboek #3

Goedemorgen! In dit eetdagboek laat ik weer zien wat ik allemaal eet op een dag. Op deze dag werkte ik vanuit thuis, dus ik kon lekker uitgebreid eten. Ik vind een grote rijstsalade of zoete aardappelfrietjes als lunch toch veel lekkerder dan een volkoren boterhammetje met kaas. Klik verder om te kijken wat ik heb gegeten! 

 photo Vegan Sandwich 1_zpsg04vtgcp.jpg

Een snel ontbijt, bestaande uit twee boterhammen met paprikareepjes, tomaat en komkommer. Ik drink hier een grote fruitsmoothie bij.

 photo couscous met boerenkool 7_zpsobg2jb1a.jpg

Voor lunch eet ik couscous met boerenkool, champignons, wortel en falafel. Het was heel erg lekker! Ik lees steeds meer over de geweldige eigenschappen van boerenkool, dus ik vond dat het maar eens moet proberen. Ik vind de smaak nog niet erg lekker, maar zo verstopt in een goedgevulde couscousgerecht is het goed te doen.

 photo 5 9_zpssgh2i94e.jpg

Voor het avondeten tover ik weer een zoete aardappel om tot een feestmaaltijd. Daarbij eet ik een salade met wortel, druiven en hummus.

’s Avonds eet ik een halve reep chocolade. Oeps! Maar ik heb er wel van genoten :).

Onze kookboeken

1 reactie op “Yoriens eetdagboek #3”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *