Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

Achter de schermen #27 – 2018


Goedemorgen! Zijn jullie ook zo aan het genieten van het mooie weer? Wij zijn vooral druk met klussen aan ons nieuwe huis. Aan het eind van de week gaan we eindelijk verhuizen en dan kunnen we hopelijk ook genieten van het prachtige weer haha. We hebben de afgelopen week ook weer wat lekkere recepten voor jullie gemaakt én de keuken is eindelijk zo goed als klaar. Benieuwd naar onze foto’s? Kijk dan gauw mee.

Op maandag gaat Evi altijd een dagje naar opa en oma en sta ik de hele dag in de keuken en werk ik achter mijn computer. Maandag maakte ik weer verschillende lekkere gerechten voor Lekker en Simpel.

Maandagavond werden de boodschappen bezorgd. Ik had blijkbaar tijdens het bestellen wat fout gedaan want in plaats van 5 bananen kreeg ik 5 kilo bananen en ik kreeg ook 3 bakjes met eieren. We hebben dus de afgelopen week heel wat gerechten met ei gemaakt én met banaan. Ook hebben we nog wat bananen weggegeven omdat ze nu zo snel rijp worden. We hebben trouwens onder andere eiersalade en een frittata gemaakt.

Afgelopen week heb ik onze trap in de primer gezet en daarna geverfd en wauw wat knapt dat de boel meteen op. De trap ziet er weer prachtig en als nieuw uit (al zeg ik het zelf haha).

Ik maakte zelfgemaakte hamburgers, die we op een broodje hebben gedaan met tomaat, avocodo, sla en ui. Mmm!

We maakten een paar verschillende gerechten op de barbecue. Uiteraard komen de recepten hiervan snel online!

We kochten twee nieuwe lampen voor boven onze eettafel in het nieuwe huis. Nu moeten ze alleen nog opgehangen worden haha.

Uiteraard was Evi er de hele week ook weer gezellig bij. Nog eventjes en dan wordt ze alweer 1 jaar, aaaah!

We hebben de hele week wat afgeklust in het nieuwe huis. Maar het einde van de keuken is nu echt in zicht. Nu nog 2 ovens, een vaatwasser en eventueel een afzuigkap en dan is de keuken helemaal klaar! We zijn nu al ontzettend blij met het eindresultaat!

Onze kookboeken