Achter de schermen #17 – 2019


Hallo allemaal! Wij waren de afgelopen week op vakantie in de Ardennen en dat was super leuk! Ook vierde de vader van Jorrit zijn verjaardag en gingen we uiteten. Benieuwd naar onze foto’s? Kijk dan snel verder.

Maandag vertrokken we vanuit de Beekse Bergen naar de Ardennen. We hadden in Urmond afgesproken met onze vrienden waarmee we naar de Ardennen gingen. We hadden een heel fijn huisje met zwembad, waar we volop van genoten hebben.

We hadden het enorm getroffen met het weer en we hebben zelfs gebarbecued!

In het buitenland vind ik het altijd super leuk om naar de supermarkt te gaan. We vonden in de supermarkt onder andere deze kaasrollen die natuurlijk mee naar huis moesten. Helaas viel de smaak een beetje tegen omdat er geen belegen/pittige kaas was gebruikt, hierdoor hadden de kaasrollen niet zoveel smaak 🙁

De laatste avond zijn we uiteten geweest en hebben we lekker pizza gegeten.

Vrijdagochtend was het weer tijd om ons fijne huisje te verlaten. We leverde de sleutel in en reden weer naar huis. Beer was een weekje uit logeren en die haalde we vrijdag ook weer op.

Zaterdag was het Koningsdag en was Jorrit zijn vader jarig. We hebben niets speciaals gedaan verder met Koningsdag omdat we net thuis waren van vakantie. ’s Avonds zijn we wel nog uiteten geweest met Jorrit zijn familie. Jorrit en ik aten sliptong en als toetje hadden we een chocoladetaartje, mmm!

Zondag hebben we nog wat klusjes in en om het huis gedaan. Jorrit heeft onder andere de schuur schoongemaakt omdat we hem willen gaan beitsen. Hopelijk kunnen we dit weekend dit gaan doen!

Verder maakten we zelf lasagne, mmm, en was Evi heerlijk aan het spelen. Zo vindt ze het heel leuk om boekjes te lezen, waaronder kookboeken haha.

Onze kookboeken

2 reacties op “Achter de schermen #17 – 2019”
 • Annemieke

  Hoi

  Deze vraag krijg je vast meer nav dit blog.
  Waar en welk huisje hadden jullie gehuurd? Een huisje met zwembad lijkt me geweldig om ook een keer te huren.

  Groeten
  Annemieke

  • Lekker en Simpel

   Hoi!
   Wij hebben het huisje Ard’cube in Noiseux gehuurd (via Belvilla). Echt een super mooi huisje, waar we graag nog eens naar toe zouden gaan!
   Groetjes Sofie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *