Achter de schermen #2 – 2019


Hoi allemaal, hebben jullie een leuk weekend gehad? Het is maandag dus wij gaan jullie weer laten zien wat wij de afgelopen week gedaan en gegeten hebben. Zo maakten we weer wat lekkere dingen voor Lekker en Simpel en maakten we ook weer zelf sushi.

Dinsdagmiddag, als Evi in bed ligt, dan werken Jorrit en ik altijd een paar uurtjes samen in ons kantoortje en dat is hartstikke gezellig.
Als we boodschappen hebben gedaan, dan wil Evi altijd de boodschappen uitpakken. Ze vindt het echt super leuk om alles uit te tas te halen. Dit toetje konden we nog net op tijd uit haar handjes pakken, want ze had hem al bijna open haha.

Jorrit stond in de keuken om een Hollands maaltijdje te maken: kipburgers, bloemkool en aardappelkroketjes.

We aten ook weer eens taco’s. Het was echt een eeuwigheid geleden dat we dit hadden gegeten. Ik vond het wel weer eens lekker, Jorrit en Evi iets minder helaas.
Donderdag ging Evi een dagje naar opa en oma en konden Jorrit en ik de hele dag dingen doen voor Lekker en Simpel. Zo maakten we 4 recepten, schreven we alles uit en planden we de recepten in. Er komen dus weer een heleboel lekkere dingen aan.


Ook hingen we na een hele tijd eindelijk deze posters en het spiegeltje aan de muur in ons kantoor. Erg blij met het resultaat!
Donderdagavond aten we de aardappelschotel die we ’s middags hadden gemaakt met vissticks en worteltjes.
Vrijdag gingen we weer naar Almere Jungle met Evi. Evi ging er alleen flink snel doorheen, dus na iets van een halfuurtje waren we alweer klaar haha.

Vrijdagavond aten we weer eens pizza, dat was ook weer een tijd geleden. Ik had niet door dat Jorrit een foto ging maken, vandaar het gekke gezicht.

Evi had het schapenvachtje en alle kussentjes van de stoel gegooid. Beer vond dat niet erg en ging er lekker op liggen.
Zondag aten we als lunch deze lekkere broodjes met tomaat, mozzarella, pesto en pijnboompitjes mmm! Zondag kwamen vrienden eten en maakten we zelf sushi. Het resultaat was erg lekker!En dat was onze week weer in een notendop!

Onze kookboeken

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *