Achter de schermen #25

Hallo allemaal, we laten je in dit artikel weer zien wat wij de afgelopen week gedaan hebben. We organiseerden onder andere een high tea, we maakten kokosmakronen en we aten risotto voor de honderdduizendste keer.

Maandag hebben we weer wat lekkere recepten gemaakt voor lekkerensimpel.com, waaronder deze kokosmakronen.
IMG_5918
Giorgia zet een lekker recept met couscous op de foto en Beer houdt het allemaal goed in de gaten 😉
IMG_0113
Daarna lekker lunchen met de couscous salade.
IMG_0114
Maandag maakten we een pasta-ovenschotel met 3 kazen, het recept hiervan delen we natuurlijk binnenkort op lekkerensimpel.comIMG_4477
Dinsdag maakte ik risotto met pijnboompitjes, verse pesto, ui, knoflook en rode peper. Dat was weer smullen!
IMG_4486
Woensdag was ik weer druk voor ons nieuwe kookboek en maakte ik een paar recepten.
FullSizeRender
Ook ontving ik woensdag dit pakketje met de toetjes van Pots&co. ’s Avonds hebben we ze natuurlijk meteen uitgeprobeerd en ze waren alle 3 echt heel erg lekker! Misschien ook leuk om te weten: de potjes kun je gewoon afwassen en daarna weer hergebruiken voor iets anders. Ze zijn trouwens bij de AH te koop.
IMG_0129
Woensdag aten we heel simpel: tomatensoep met een paar wraps erbij. De wraps had ik belegd met eiersalade en kipfilet en roomkaas en komkommer.
IMG_4487
Donderdag aten we broodje hete kip, paprika uit de oven en zelfgemaakte gebakken rijst met saté. Een beetje een gekke combinatie maar wel erg lekker.
IMG_4497
Vrijdag deed ik nog een rondje door het tuincentrum. Helaas vond ik niets leuks, ook geen nieuwe cactus die ik mee naar huis wilde nemen.
IMG_0133-2
Vrijdagavond had Jorrit niet veel honger en at hij een broodje. Ik zelf at gekookte aardappeltjes met sperziebonen en spekjes.
IMG_6109
Zaterdag was Jorrit zijn moeder jarig, ze werd 60 jaar. We organiseerden een high tea en iedereen nam wat mee. We hadden onder andere sandwiches met komkommer en roomkaas en sandwiches met eiersalade, saucijzenbroodjes, scones, muffins enzovoort.
IMG_0136-2
IMG_6150
IMG_6152
Zaterdagavond gingen we nog uiteten met Jorrit zijn familie. We aten een lekker pizzaatje bij Sorrento in Lelystad.
IMG_3190 IMG_3191
Zondag gingen we naar Amsterdam, zoals ongeveer elke week, en aten we bij het Vlaamsch Broodhuys een broodje met tomaat en mozzarella. Super simpel maar heel erg lekker door de buffelmozzarella.
IMG_0140 IMG_0142
Dit waren onze foto’s weer van de afgelopen week, hopelijk vond je het leuk om te zien. Iedereen een fijne (werk)week gewenst!

Onze kookboeken

5 reacties op “Achter de schermen #25”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *