Achter de schermen #31

Hoi allemaal. In dit artikel laten we weer in een notendop zien wat wij de afgelopen week gedaan hebben. Deze week bestond vooral uit het nakijken van ons 2e kookboek dat deze naar de drukker gaat. Daarnaast ben ik begonnen met het printen van alle adressen van mensen die ons kookboek hebben gereserveerd. Ook heb ik verschillende filmpjes bewerkt en verder lekker aan de site gewerkt. Kortom een leuke maar drukke week. Benieuwd? Kijk dan snel verder.

Maandag stond ik weer met Giorgia in de keuken en maakten we een aantal lekkere gerechten waaronder de allerlekkerste lasagne die ik ooit heb gegeten en een broodje met brie.
IMG_4865
IMG_4873
IMG_7495
Dinsdag maakte ik deze lekkere Nutella pizza’s met aardbeien. Het recept hiervan komt binnenkort online.
FullSizeRender
Dinsdag aten we ’s avonds gebakken aardappeltjes met vis (Kombino met tomaat en mozzarella) en komkommer.
IMG_4879
Woensdag aten wij wraps met krokante kip, sla en tomaat.
IMG_4891
De hele week ben ik druk geweest met het printen van adressen voor het versturen van onze kookboeken en ik ben nog niet klaar 😉
IMG_0397
En Jorrit is druk geweest met het plakken van de labels op de boekverpakkingen. Dat is zijn taakje 😉 Ik print de adressen en Jorrit plakt ze op.
IMG_0405
Bij de AH zag ik deze pakken met pasta liggen in de smaak ‘groene erwten pasta’ en ‘rode linzen pasta’. Ze zagen er wel leuk uit en eigenlijk ben ik er wel benieuwd naar.
IMG_0399
Donderdag maakte ik mama’s pastasaus. Ik maakte een extra grote portie zodat ik een deel kon invriezen.IMG_4905
IMG_4924
Ik maakte de pastasaus ’s middags al zodat ik ’s avonds alleen nog maar de saus hoefde op te warmen en pasta te koken. ’s Middags maakte ik ook nog een lekkere smoothie met yoghurt, melk, aardbeien, havermout en een beetje honing.
IMG_4911
Vrijdagavond gingen we pizza eten in Laren. Jorrit had een simpele pizza met tomaat en mozzarella en ik had er eentje met parmaham, Parmezaanse kaas, tomaat en mozzarella.
IMG_4929 IMG_4930
Zaterdag gingen we weer naar Laren maar deze keer gingen we ergens lunchen. Jorrit at een heel lekker broodje carpaccio en ik at een broodje eiersalade met ham en kaas. Jammie!
IMG_0400 IMG_0401
Beer heeft van ons een nieuw knuffeltje en die zet ze regelmatig rechtop op de grond of op bed haha.
IMG_0402
Zondag aten we bij vrienden. Groenten met noedels, ei en kroepoek. Lekker! IMG_3412
Heb jij ons boek al gereserveerd?
kookboek update
Dit was onze week in foto’s. Hopelijk vond je het leuk om te zien, tot volgende week.

Onze kookboeken

2 reacties op “Achter de schermen #31”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *