achter de schermen

Achter de schermen #33 – 2019

achter de schermen
Het wekelijkse kijkje achter de schermen staat weer online. We zijn weer thuis, weer lekker aan het werk en dat is stiekem ook wel weer fijn. Kijk je mee wat we zoal hebben uitgespookt afgelopen week?

Het was de bedoeling dat we zondag al uit Italië zouden vertrekken, maar omdat het zo gezellig was een paar dagen met vrienden op de camping hadden we twee extra nachtjes bijgeboekt. De caravan moest wel naar een ander plekje verhuisd worden maar dat hadden we er graag voor over. Maandagavond nog een lekkere pizza gegeten, want tja.. we waren tenslotte in Italië he. Daarna was het nog tijd voor een ijsje om vervolgens de caravan op te ruimen en klaar te maken voor vertrek.

De volgende dag was dan wel echt de dag van het vertrek. Met enige tegenzin zijn we om 07:00 uur de auto ingestapt richting de overnachtingscamping een kleine 700km verderop. Na een lange vermoeiende dag in de auto kwamen we rond 18:00 op de camping aan. En daar regende het en was het koud. Dat was wel even wennen weer lange broeken, schoenen en truien na zoveel weken prachtig weer….


Woensdag hebben we weer lang in de auto gezeten, we hadden namelijk weer ruim 700km voor de boeg. Maar dit keer ging het iets vlotter en om een uur of 15:00 reden we eindelijk weer op Nederlandse bodem. Dat is toch ook altijd wel weer even wennen na een lekkere vakantie, vooral om dan opeens weer je eigen straat binnen te rijden.

De volgende dag werd beertje weer thuisgebracht, die was een paar weekjes logeren bij de ouders van Jorrit.

Maar er moest ook gelijk weer gewerkt worden aangezien vrijdagochtend een deadline zou verstrijken. Aan de bak dus! Oh en de plant die je op de foto ziet heeft tijdens onze vakantie even geen water gekregen vandaar dat hij er zo zielig uitziet. De rest van de planten zijn gelukkig niet vergeten!

Vrijdag hebben we een beetje gewerkt, opgeruimd en schoongemaakt. Ook hebben we voor de derde keer sinds thuiskomst ons gras gemaaid, maar de grasmaaier lijkt het begeven te hebben na nog geen jaar dienst. Dus op zoek gegaan naar een nieuwe maaier en maaien maar weer.

Op vakantie kwam het regelmatig voor dat Evi pas rond 22:00u naar bed ging. Thuis doen we dat weer even helemaal anders en weer terug in het oude ritme, gewoon weer rond 19:30u naar boven. Weer lekker een boekje lezen in het leeshoekje voor het slapen gaan. Nijntje moet ze dan altijd zelf aan- en uit doen, daarna krijgt Nijntje nog een knuffel (met heel veel overdreven ge-aaaaaaah, aaaah) en een paar kusjes, zo kan ze lekker nog wat tijd rekken voor het slapen gaan haha.

Zaterdag hebben we een beetje in de tuin gewerkt. Die zag er niet meer uit na een paar weekjes vakantie. ’s Avonds zijn we naar Laren geweest om nog een keer poffertjes te eten. En zowaar vond Evi het geen probleem om weer een keer in de kinderwagen te stappen.

Zondag hebben we lekker een beetje in- en om het huis gescharreld. ’s Avonds hadden we even geen zin om eten te maken en wel heel veel zin in sushi, dus tja… er werd een uurtje later aangebeld en opeens stond daar een meneer met sushi, wat een toeval!

Na het eten zijn we even op de fiets gestapt richting een speeltuin hier in de buurt. We waren ongeveer vijf minuten in de speeltuin toen Evi besloot om een grote boodschap te doen. En natuurlijk hadden we precies die ene keer geen luiertas bij ons, zul je altijd zien. Dus voor we het wisten zaten we alweer op de fiets richting huis.

Tot slot vroegen we op Instagram nog of er eventueel behoefte is aan een Lekker en Simpel-app. Nou er werd ontzettend veel gereageerd en 94% ziet een app zeker zitten. Dus aan ons de schone taak om ons eens echt te gaan verdiepen in het maken van een app, wordt vervolgd!

Onze kookboeken

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *