achter de schermen

Achter de schermen #38 – 2019

achter de schermen
We beginnen weer aan een nieuwe week en dat doen we natuurlijk door ook even terug te blikken op wat we afgelopen week allemaal hebben uitgespookt. Kijk je mee?

Vorige week begon druk. Evi moest naar de gastouder worden gebracht en daarna moest ik snel naar huis en me nog even klaarmaken voor een afspraak buiten de deur.

Daarna hebben we zo’n beetje de hele middag achter de computer gezeten om dingen uit te werken en de mail te beantwoorden. Vervolgens onze kleine boef weer opgehaald bij de gastouder, lekker gegeten en daarna zitten kleien. De laatste tijd vindt ze het heel leuk om te kleien, te kleuren en te knutselen.

De volgende dag bracht ik Evi weer naar de gastouder en zijn we vervolgens samen de keuken in gedoken om wat recepten te maken. We hebben onder andere een lekker soeprecept gemaakt, iets met wraps en een ovenschotel.

Dinsdag was ook de laatste dag dat we ergens bij een eettentje in Nederland een kookboek hadden verstopt. Dit keer lag het boek in Amsterdam. Zelf dachten we van te voren dat dit boek het snelst zou zijn gevonden, maar het tegendeel bleek waar. Het duurde zelfs tot de volgende dag dat het boek werd opgehaald. En terwijl we dachten dat het Groningen het langst zou gaan duren voordat het boek werd gevonden was het daar al binnen een uur raak. Super grappig. Wij vonden het een hele leuke actie en zullen er zeker over nadenken om het nog eens te gaan doen. Maar mocht je nou helaas niet een van de gelukkigen zijn die een boek heeft gevonden, bestellen kan natuurlijk altijd 😉

Woensdag is Jorrit nog even met Eef op stap gegaan en ben ik weer samen met een vriendin de keuken in gedoken om weer allemaal lekkere recepten voor de website te maken. 
Donderdag stond Editie NL opeens op de stoep voor een item over Chicken Tonight. Aangezien Eef thuis was en ik enorm verkouden was, en nog steeds ben :-(, was het Jorrit die voor de camera mocht plaatsnemen. En ik kan je vertellen, dat is nog niet echt zijn favoriete hobby haha. Maar langzaam aan begint het een klein beetje ‘normaler’ te worden.

Vrijdag hebben we nog wat kleine klusjes gedaan, wat mailtjes weggewerkt en een rondje Ikea gedaan op zoek naar bureaustoelen. We zaten namelijk steeds op eetkamerstoelen achter de computer en dat staat allemaal hartstikke leuk maar is niet erg comfortabel.

Zaterdagochtend is Eef met opa en oma naar sprookjeswonderland geweest en daar heeft ze het super leuk gehad. En zo hadden wij opeens weer een momentje voor onszelf en hebben we samen ergens gezellig koffie gedronken. Na het middagdutje van Eef zijn we nog even een klein wandelingetje gaan maken en bij het strandje vlakbij ons huis terechtgekomen.

’s Avonds zijn we nog even richting Harderwijk gereden voor een visfrietje, dat was alweer een flinke poos geleden.

En de laatste dag van het weekend zijn we ’s ochtends voor het eerst naar Hans & Grietje geweest. Lekker in de speeltuin gespeeld en wat gedronken. ’s Avonds kwamen vrienden gezellig een hapje eten en werd er voor ons gekookt in onze eigen keuken, ook wel eens grappig! En voor we het wisten zat het weekend er alweer op en zit ik weer achter de computer om dit verhaaltje te typen.

Onze kookboeken

4 reacties op “Achter de schermen #38 – 2019”
 • M

  Heeft Jorrit ook nog een andere baan of werken jullie beiden volledig voor de site?

 • Anna

  Klinkt weer als een hele leuke week! Ik heb Jorrit trouwens gezien bij Editie NL en ik vond dat hij het hartstikke goed deed. Respect, want lijkt mij ook heftig met zo’n camera op je gericht.

  Jullie zijn echt goed bezig. Ga vooral zo door.

  Groetjes Anna

  • Lekker en Simpel

   Bedankt voor je lieve berichtje, echt heel leuk! Voor de camera staan is niet helemaal ons ding, maar zo nu en dan doen we het wel. En uiteindelijk is het ook gewoon leuk. Maar koken en lekkere recepten maken is meer ons ding 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *