Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

Achter de schermen #5

Goedemiddag, vandaag laten we weer zien wat wij de afgelopen week gedaan en gegeten hebben. We gingen onder andere naar een Escape room in Naarden, we aten risotto en we bestelden weer boodschappen. Kijk gauw verder om te zien wat wij gedaan hebben.

Maandag heb ik een leuke traktatie gemaakt. Het recept verschijnt helaas niet op deze website maar wel op onze nieuwe website waar we binnenkort meer over gaan vertellen 🙂
IMG_3094
Maandagavond maakte ik sinds tijden weer eens risotto. Ik maakte deze keer een risotto met spinazie met pesto, spinazie en pijnboompitten.
IMG_3101 IMG_3102
Dinsdag lunchte ik met een lekker broodje zelfgemaakte tonijnsalade. Het recept komt binnenkort online.
IMG_3110
Dinsdagavond gingen we uiteten met Jorrit zijn familie. We gingen uiteten bij Van der Valk in Harderwijk ter ere van de verjaardag van Jorrit zijn oma. Ze is 80 jaar geworden 🙂 Jorrit en ik aten een hamburger van de grill.
IMG_9220
Als toetje aten we samen een mud cake met oreo, ZO lekker!
IMG_9221
Woensdagavond maakte ik vissticks met gebakken aardappeltjes en salade.
IMG_3116
Woensdagavond kwamen onze boodschappen van de Albert Heijn. Zo hebben we weer even genoeg voor een week.
IMG_3119
Ik twijfel al een hele tijd over deze leuke mokken en bakjes van de Xenos. En nog steeds twijfel ik erover. Ik vind ze zo leuk maar ik heb eigenlijk al heel veel mokken en bakjes.
IMG_9217
Donderdag aten we lekker maar simpel: broodjes, zelfgemaakte gehaktballetjes met satesaus, komkommersalade en wat rijst.
IMG_3147
Donderdag at ik tijdens de lunch nog een restje kikkererwtenschotel met gehakt. Het recept komt binnenkort online 😉
IMG_3148
Vrijdagmiddag maakte ik een pasta-ovenschotel met gerookte kip. En dat viel weer heel goed in de smaak bij Jorrit. De hele schaal ging op 😉 Het recept kun je hier vinden.
IMG_3154
Goedemorgen Beer! Als ik het bed opmaak, gooi ik de dekentjes op de grond. Beer gaat er dan meteen op liggen, zo schattig.
IMG_9216
Zaterdagmiddag gingen we nog ter ere van Jorrit zijn verjaardag naar een escape room. Wij gingen naar een escape room in Naarden, de Zodiac Killer. We hadden het allemaal nog nooit gedaan behalve Jorrit zijn broer. Maar het was super leuk en zeker voor herhaling vatbaar. Erg spannend en leuk om samen te doen!
IMG_9237
Zaterdagavond aten we broodjes, gehaktballetjes van de Ikea met kruidenboter en andere sausjes.IMG_3157
Zaterdagavond hadden we zin in een tosti en zin hadden we bewaard tot zondagmiddag. We hebben toen tosti’s gegeten. Jorrit at een tosti met kaas en ui en ik at een tosti met kipfilet, kaas en ui.
IMG_3161
Met ketchup erbij 🙂
IMG_3163
Zondagavond aten we pitabroodjes met kip, jammie jammie.
IMG_3169 IMG_3172
Tot volgende week!

Onze kookboeken