Achter de schermen week 29 – 2020

We beginnen deze week weer met een kijkje achter de schermen. Van de lancering van de nieuwe website, het opnemen van een nieuwe video, de onthulling van het geslacht van de baby en een duik in het zwembad. Kijk je mee?

Maandag stond er weer een drukke dag op de planning. Er moest weer een boel gedaan worden voor de website, nieuwe recepten inplannen, foto’s bewerken en meer van dat soort klusjes. Daarnaast stond er een belafspraak met de webbouwer op de planning, later die week zou onze nieuwe website de lucht in gaan. Spannend!

Na de lunch hebben we even in het zonnetje allemaal reacties gelezen en beantwoord op Instagram. Was geen straf zo met dat heerlijke weer.

Dinsdag zijn we eerst weer een flinke tijd achter de computer doorgebracht. Later die dag zijn we nog even de keuken in gedoken om een lekker recept te maken. Dit hebben we weer gezellig vastgelegd op video voor Instagram. De video komt waarschijnlijk vandaag online.

’s Middags nog snel even een plaatje schieten van de oude vormgeving van de website, want de volgende dag ging het er helemaal anders uitzien. ‘Gelukkig hebben we de foto’s nog’.

Wist je trouwens dat de website er in het begin heel anders uitzag. De eerste foto is hoe de website er in het begin uitzag, de foto daarna is van een paar jaartjes later.

Woensdag was een spannende dag. Terwijl wij flink aan het koken waren, werd ondertussen de nieuwe website klaargezet voor de livegang. Halverwege de middag was het dan zover. De website was tijdelijk uit de lucht, hopelijk heeft niemand daar heel veel last van gehad bij het maken van de recepten! Gelukkig waren we met ongeveer 20 minuten weer terug en was het slechts nog een kwestie van een heleboel puntjes op de i zetten. Wat zijn we blij met de nieuwe site en met alle leuke reacties die we hebben gekregen! Bepaalde dingen lopen nog niet helemaal perfect en het is soms nog een beetje wennen. Maar er wordt nog steeds aan gewerkt.

Donderdag hebben we vooral veel aan de nieuwe site gewerkt. Hebben we de video die we eerder die week hadden opgenomen in elkaar gezet en kwam Jorrit erachter dat broodroosteren niet een van zijn betere kwaliteiten is. Want geloof het of niet, poging twee ging niet heel veel beter…

Eind van de middag gingen we de koffers inpakken en de auto schoonmaken. We hadden een flinke tijd geleden een vakantie geboekt en zaten erg te twijfelen of we het wel door konden laten gaan. Na alle voors- en tegens tegen elkaar af te hebben gestreept de knoop doorgehakt en besloten om de vakantie door te laten gaan, maar wel iets anders dan gepland. Geen overnachtingen onderweg, zo min mogelijk stoppen en eenmaal op lokatie niet allemaal uitstapjes doen. Gelukkig gaan we met vrienden naar een enorm groot huis met een enorme tuin met zwembad, dus hoeven we ook helemaal niet weg.

Vrijdag was ook alweer een spannende dag, we kregen eindelijk te horen wat het geslacht is van de baby! Het ene moment hadden we het gevoel dat het een jongetje ging worden, het andere moment dachten we aan een meisje. We hadden al een aardige lijst met meisjesnamen, maar het lijstje met jongensnamen bleef erg kort. We hadden na afloop van de echo het geslacht in een envelopje meegekregen en zijn toen naar de ouders van Jorrit gereden om er daar achter te komen dat….. we een JONGEN krijgen! Super leuk, nu nadenken over een naam (al zijn we daar ook al bijna uit). Iedereen bedankt voor alle felicitaties via Instagram, heel lief!

De volgende dag was er eentje waar geen eind aan leek te komen. De wekker ging vroeg, veel te vroeg. Rond 05:00u zaten we in de auto en hadden we zo’n 1300km te gaan. Met hier en daar een file en een korte pitstop kwamen we uiteindelijk rond 21:30u aan bij het huis. Snel de kamers verdeeld en hup naar bed.

De volgende ochtend veel te vroeg wakker na een beroerde nacht in een vreemd huis haha. Maar we waren nieuwsgierig waar we uiteindelijk terecht waren gekomen en zijn het huis en de tuin eens gaan verkennen. Een enorm huis met een enorme tuin, daar gaan we ons wel vermaken de komende dagen.

Onze kookboeken

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *