Achter de schermen week 30 – 2020

Maandag, dus tijd voor het wekelijkse kijkje achter de schermen. Het was een week van lekker in het zonnetje werken, heel veel zwemmen en nog veel meer ijsjes! Kijk je mee?

Maandag begon de dag veel eerder dan gehoopt, want man man man wat slapen we toch lekker beroerd in een vreemd huis en in een vreemd bed. We zitten in een heel groot oud huis met een heleboel gekraak en gekke geluiden. Dat is best even wennen haha. Lekker vroeg uit de veren en rustig aan een beetje aan het werk.

Na de lunch waren de meeste computerklusjes wel gedaan en was het tijd om even lekker in het zwembad te plonsen.

Dinsdag voor Jorrit weer hetzelfde liedje, weer veel te vroeg wakker na een vrij beroerde nacht. Eigenlijk is dat tot vandaag nog niet anders geweest… Ik slaap gelukkig wel iets beter en Evi heeft eigenlijk helemaal nergens last van. Ook dinsdag weer achter de computer gekropen om wat aan de site te werken. Hier kunnen we best aan wennen, zo werken aan ons ‘eigen zwembad’ haha.

Natuurlijk werd er daarna lekker gezwommen en ijs gegeten.

Woensdagmorgen moesten we er toch aan geloven, we waren inmiddels door onze voorraad eten uit Nederland heen en dus stond er een tripje naar de supermarkt op de planning. Oftewel voor het eerst boodschappen doen met een mondkapje op. Die mondkapjes, we kunnen er nog niet helemaal aan wennen… Maar het is nu eenmaal niet anders. Al was het mondkapje eigenlijk niet echt nodig, nog nooit zo’n rustige supermarkt gezien. Zal wel komen doordat we hier in de middle of nowhere zitten. Alleen maar fijn!

Donderdag is er weer wat gewerkt, veel gezwommen, piano gespeeld, boeken gelezen en een filmpje gekeken. Zo grappig dat Evi de eerste dag niet heel erg veel lol had in het zwemmen, maar inmiddels is ze letterlijk niet meer uit het zwembad te krijgen.

Vrijdag hebben we even niet zoveel aan de site gewerkt, maar vooral lekker even gerelaxt langs het zwembad en Jorrit heeft nog veel achter de piano gezeten. Maar voordat er lekker in het bad geplonsd kan worden, moet het natuurlijk wel mooi schoon zijn. Gelukkig is dat vrij snel gepiept aangezien er ook een robotstofzuiger is, maar toch moet er zo nu en dan wel eens wat uit het bad gevist worden… (niet schrikken ;-))

Het weekend was ook niet heel spannend, maar vooral lekker ontspannend. Het is misschien een beetje een saai kijkje achter de schermen, want naast werken en zwemmen hebben we de afgelopen dagen niet heel veel gedaan. De zaterdag was er een van verstoppertje spelen en met de barbie spelen in de tuin, tot het bakken van pannenkoeken. Oh en natuurlijk is er tussendoor weer gezwommen.

Zondag heeft Jorrit nog even ‘wat’ stokbrood gehaald. Verder was het zowaar een tijdje bewolkt en hebben we voor het eerst een dagje niet gezwommen!

Ondertussen groeit mijn buik ook lekker door en komt de 20 weken echo steeds dichterbij. Heel af en toe heb ik het idee dat ik al een heel klein beetje iets voel bewegen. Het gaat ook steeds beter met het bedenken van jongens namen, we hebben inmiddels al een aantal namen waaruit we kunnen gaan kiezen.

Nog even een kleine huishoudelijke mededeling voor eventuele boefjes die meelezen: op ons eigen huis wordt op dit moment goed gepast, dus bespaar jezelf vooral allemaal moeite en gezeur 😉

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Onze kookboeken

1 reactie op “Achter de schermen week 30 – 2020”
  • Tamara D

    Waar zijn jullie op vakantie ? Het ziet er top uit! Wij willen namelijk zelf naar Frankrijk gaan maar vanwege Corona hebben we nog niemand gesproken die daadwerkelijk op vakantie is gegaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *