Eetdagboek 8 juni

Aangezien we deze week midden in onze keuken make-over zitten, was koken niet altijd even makkelijk. Gelukkig konden wel gebruik maken van onze oven, dus dat scheelde alweer. Als je benieuwd bent naar mijn eetdagboek van gisteren, lees dan verder.

Goedemorgen! Vandaag begin ik met een smoothie met frambozen en banaan en 2 beschuitjes met hagelslag.
IMG_0281
Omdat de beschuitjes met hagelslag niet heel erg vulde, eet ik rond 11 uur nog een bakje Griekse yoghurt met blauwe bessen en cornflakes.
IMG_0395
Tussendoor maak ik een lekker recept. Ik maak deze lekkere en gezonde cake waarvan ik zelf 1 plakje eet en later nog een plakje. Het recept verschijnt binnenkort op Lekker en Simpel. Tussen de middag eet ik heel saai 3 boterhammen met pindakaas.
IMG_0516
’s avonds maak ik weer een lekker en simpel recept: namelijk zomerse wraps uit de oven. Ook dit recept verschijnt binnenkort op Lekker en Simpel. Kun je nou niet wachten? Dit recept voor wraps uit de oven is ook erg lekker!
IMG_0479
Ook Beer was er vandaag weer bij 😀
IMG_0135
Na het avondeten eet ik een bakje dubbelvla, mmm!
IMG_0526
Overdag drink ik een zelfgemaakte smoothie, een flesje crystal clear, een paar glazen roos vice 50/50 en 2 glazen vruchtensap tijdens het avondeten.
IMG_0527

Tot volgende week!

Onze kookboeken

1 reactie op “Eetdagboek 8 juni”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *