Eetdagboek Yorien #6

Goedemorgen, lieve lezers! Goed nieuws: ik heb eindelijk een keukenmachine gekocht! Dat betekent dat ik de afgelopen dagen non-stop in de keuken heb gestaan om allerlei lekkere smoothies, pastasausjes en nog meer spinaziefalafels te maken. Ik vind het echt heerlijk om vanalles bij elkaar te gooien en wel te zien waar het op uitkomt. In dit eetdagboek laat ik zien wat ik een paar dagen geleden heb gegeten. Wil je wat ideetjes op doen, lees dan verder!

 photo DSC_0210_zpsxzn3h6ss.jpg
Voor het ontbijt dronk ik twee van deze appel-wortel smoothie en ik at er een pakje Belvita koekjes bij.
 photo DSC_0201_zpszjthc5cq.jpg
 photo zoete aardappel 5_zpszrnyaxso.jpg
In de middag at ik een snelle lunch, namelijk een salade met rucola, tomaat, komkommer en lente- ui en een kommetje met zoete aardappelen met ketchup.
 photo DSC_0141_zpsholywkcf.jpg
In de avond had ik veel honger, dus ik maakte een lekker groot bord met zilvervliesrijst, wortels, champignons, komkommer en saté saus. Als toetje at ik een heeeeerlijke mango (mijn favoriet).

Onze kookboeken

3 reacties op “Eetdagboek Yorien #6”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *