Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

Hij is er eindelijk… ons nieuwe kookboek!


Al een paar jaar ontvangen we bijna dagelijks berichtjes of ons eerste kookboek nog ergens te koop is. Daarop moesten we tot voor kort steeds antwoorden dat het boek helaas helemaal is uitverkocht. Maar het heeft even geduurd, sommige van jullie heb het boek al twee maanden in bestelling, en nu is het eindelijk zo ver! De vernieuwde uitgave van ons eerste kookboek is vanaf nu te koop!

Mocht je het even gemist hebben… we hebben weer een nieuw kookboek. Het is een vernieuwde uitgave van ons allereerste kookboek ‘het kookboek voor doordeweeks’. De recepten zijn niet zomaar geknipt en geplakt, nee ze zijn opnieuw gefotografeerd en aangepast naar recepten van deze tijd (wat meer groenten en kruiden). Ook hebben we 50 bonusrecepten toegevoegd, namelijk de populairste recepten van de website. Daarmee zitten er in dit boek 150 lekkere recepten die snel op tafel staan! Weer genoeg inspiratie om voorlopig mee vooruit te kunnen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een tortellini-ovenschotel, pasta pesto met spinazie of liever nachos met kip, Griekse kapsalon of een lekker vegetarisch gerecht? Kortom genoeg redenen om het boek Lekker en Simpel – Elke dag in huis te halen. Wie het boek vanaf vandaag besteld heeft het boek in principe de volgende dag in huis.
Heb jij het boek in huis? 
Is de postbode vandaag ook bij jou langs geweest om het boek door de brievenbus te schuiven? Plaats een foto van het boek op Facebook of Instagram, vinden we leuk! We zijn ook reuze benieuwd welke recepten er allemaal gemaakt gaan worden. Plaats daarom een foto van de gerechten die je gemaakt hebt met de hashtag #lekkerensimpelkookboek of plaats ze op Instagram stories en vergeet ons dan niet te taggen (@lekkerensimpel) zodat we een melding krijgen dat er iets geplaatst is. Maak kans op eeuwige roem! De leukste inzendingen plaatsen we door op Instagram en/of de website 😉

 

Onze kookboeken