Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

Lekkere snelle pizza van de grill

  • Hoofdgerecht

Deze pizzaatjes zijn simpel te bereiden, snel klaar en ook erg leuk om met de kids te maken. Het enige wat je nodig hebt is pizzadeeg en lekkere ingredienten om de pizza mee te beleggen zoals kaas, tomaat, basilicum, paprika, ui en ga zo maar door. Het resultaat is een lekkere knapperige bodem en absoluut niet vettig, echt lekker en simpel. 

Tijd: 15 min.
Recept voor 6-8 kleine pizza’s

Benodigdheden:

  • pizzasaus
  • 1 blikje pizzadeeg
  • ingredienten voor op de pizza naar keuze zoals: tomaat, kaas, mozzarella, salami, groenten en italiaanse kruiden

Bereidingswijze:

Begin met het voorverwarmen van je tosti grill of grill pan. Rol daarna het pizzadeeg uit, snijd deze in stukken die op de tosti-grill/grill pan passen.  Leg een stukje pizzadeeg op de grill en bak deze ongeveer 5 minuten op de grill totdat de onderkant bruin is.

Haal dan je pizzadeeg van de grill en leg de kant waar de grillstrepen opstaan(dus die net met de onderkant naar beneden lag op de grill) aan de bovenkant. Je belegt dus nu je pizza op het deel wat al gegrilt is. Smeer nu bijvoorbeeld lekker wat pastasaus erop en leg daarna je ingrediënten op de pizza.

Leg nu je pizza weer terug op de grill en laat de pizza weer ongeveer 5/6 minuten bakken totdat de onderkant bruin is geworden en je kaas is gesmolten. En klaar is je super snelle pizza!

De pizza heeft echt een heerlijke krokante bodem en voelt absoluut niet vettig aan! Echt een aanrader voor een snelle pizza!

Mis geen enkel recept!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang nieuwe recepten in je mailbox!

We sturen je geen spam. Lees meer in ons privacy beleid.

Onze kookboeken