Lekker en Simpel ZOET

Nieuw kookboek: Lekker en Simpel ZOET

Lekker en Simpel ZOET
GROOT NIEUWS – Volg je ons op Facebook of Instagram dan heb je het gisteren misschien al voorbij zien komen, maar we kunnen nu eindelijk officieel onthullen dat de we alweer een paar maanden heel druk bezig zijn met een nieuw kookboek! Lekker en Simpel  ZOET.

Al jaren kregen we zeer regelmatig de vraag wanneer er dan eindelijk een boek zou verschijnen met taarten en toetjes. Nu is dat dan eindelijk zover, Lekker en Simpel  ZOET is een feit. De titel verklapt het natuurlijk al, het is een boek vol met zoete recepten maar liefst 125(!) stuks. Van taarten, cheesecakes, koekjes tot toetjes en lekkers voor de feestdagen.

We zagen er in het begin best een klein beetje tegenop, het maken van een boek vol bakrecepten. Dit omdat bakken nou niet echt onze specialiteit was. Maar eerlijk is eerlijk, alle recepten zijn bijzonder goed gelukt! Dus als het ons lukt, kan echt iedereen deze lekkere bakrecepten op tafel zetten.

En dan tot slot nog het goede nieuws, je kunt het boek nu al reserveren. Zo ben je er zeker van dat je het boek straks als eerste in huis hebt en niet misgrijpt. Reserveren is gisteren al massaal gedaan, zo ontzettend leuk! Het blijft namelijk toch altijd weer spannend om een nieuw boek/project aan te kondigen. Jullie zijn toppers!

Onze kookboeken

4 reacties op “Nieuw kookboek: Lekker en Simpel ZOET”
  • Joke

    Heel leuk dat jullie nieuwe boek eraan komt. Ik ga t ook zeker kopen.Maar als je het bij bol wil reserveren, moet je het al wel betalen, dat vindt ik minder. T duurt nog meer dan 3 maanden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *