Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

Sinterklaas rocky road

  • Dessert
  • 8-10 personen
  • 20 min. bereidingstijd
Sinterklaas Rocky road

Op zoek naar een lekker Sinterklaas recept? Deze Sinterklaas rocky road met snoepgoed is lekkerrrrr! Super leuk om met de kids te maken, want het recept is heel makkelijk om te maken. Je moet alleen wel een paar uurtjes geduld hebben omdat de rocky road even moet opstijven in de koelkast ­čśë

Aan de slag met de SInterklaas rocky road!

Verwarm de gecondenseerde melk in een kleine pan, op laag vuur. Ondertussen breek of snijd je de chocola in stukken. Als de gecondenseerde melk warm is voeg je de chocola en koekkruiden toe en roer je dit door. Ondertussen kun je de rest van het Sinterklaas snoepgoed in stukjes snijden. Als alle chocolade is gesmolten, haal je de pan van het vuur en voeg de overige ingredi├źnten toe. Meng alles goed door elkaar. Bekleed een kleine ovenschaal met bakpapier. Giet/schep het chocolademengsel in de ovenschaal en strijk de bovenkant eventueel een beetje glad. Eventueel kun je nog wat kruidnoten en snoepgoed in de fudge doen aan de bovenkant.

Dek de ovenschaal af met wat vershoudfolie of aluminiumfolie en zet de Sinterklaas Rocky road een paar uur in de koelkast. Als de Rocky road hard is geworden, kun je hem uit de schaal halen en in stukjes snijden.

Sinterklaas Rocky road

Bewaar het recept voor de Sinterklaas Rocky Road op Pinterest!

Sinterklaas Rocky road

Mis geen enkel recept!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang nieuwe recepten in je mailbox!

We sturen je geen spam. Lees meer in ons privacy beleid.

Onze kookboeken

1 reactie op “Turks brood tosti”
Reacties zijn uitgeschakeld voor deze post.