Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

6x maaltijdsalades

Heb je een keer geen zin (of tijd) om lang in de keuken te staan, maak dan een lekkere maaltijdsalade. De meeste maaltijdsalades zijn ook prima voor te bereiden, dus wil je helemaal snel aan tafel kunnen maak de salade dan al een avond van te voren. Maak vooral een lekkere grote hoeveelheid. De restjes kun je eventueel de volgende dag tijdens de lunch opeten.

Linzensalade met geitenkaas

Wil je een keer wat anders voor de lunch eten dan brood of heb je geen zin om ‘s avonds uitgebreid te koken, dan is dit een goed alternatief. Maak een lekkere grote hoeveelheid en  serveer er eventueel nog wat brood bij.

linzensalade

Koude pastasalade

Een lekker recept voor een makkelijke pastasalade. Serveer de pastasalade als lunch of als snel hoofdgerecht. Maak een grote hoeveelheid zodat je nog wat overhoudt voor de lunch. 

Sushi salade

Sushi is hip! Je hoort het ontzettend vaak dat mensen lekker uiteten gaan om sushi te eten. Sushi zelf maken is namelijk helaas niet zo simpel. Wij hebben voor jullie een heel lekker en simpel recept voor een sushi salade.

 photo IMG_8880_zpsd9b507b8.jpg

Rijstsalade met gerookte kip en paprika

Sinds ik rijstsalades heb ontdekt staan ze regelmatig bij ons op tafel. Lekker als lunch maar ook als snel avondmaal. Maak een lekkere grote hoeveelheid en serveer er eventueel nog een beetje brood bij.

 photo IMG_4107_zpsf75900a3.jpg

Maaltijdsalade met tonijn

Maak ook eens een lekkere maaltijdsalade met tonijn. Wij hebben de tonijnsalade verder aangekleed met onder andere mais, tomaat en rode ui. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor kidneybonen en ijsbergsla.

 photo IMG_0040_zps891675c0.jpg

Falafel salade

Falafel is zo lekker en helemaal niet zo moeilijk om zelf te maken. Heb je nou echt weinig tijd, dan zou je eventueel ook de falafel kant-en-klaar kunnen kopen. 

 falafel salade

Mis geen enkel recept!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang nieuwe recepten in je mailbox!

We sturen je geen spam. Lees meer in ons privacy beleid.

Onze kookboeken