Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

3 hapjes met Castello

  • Snacks

 photo IMG_4510_zps9b701ad5.jpg

Door ons bezoekje aan de Castello pop-up store hebben wij een aantal super lekkere kaasjes leren kennen, zoals de Aged Havarti (onze favoriet!). Inmiddels hebben wij alweer een tweede bezoek gebracht aan de pop-up store omdat onze eerste voorraad binnen een mum van tijd op was. Je kunt met een lekker stukje kaas natuurlijk gewoon een kaasplankje maken maar wij hebben een paar lekkere en simpele hapjes in elkaar gedraaid met onze Castello kaasjes. Meer weten over de Castello pop-up store? Meer informatie over de Castello pop-up store vind je hier.

Benodigdheden:

Hapje 1:

  • Castello White in blokjes
  • verse bieslook
  • parmaham

Hapje 2:

  • Castello Aged Havarti in blokjes
  • Een paar plakjes gerookte kipfilet
  • (Semi)-zongedroogde tomaatjes

Hapje 3:

  • Castello Aged Havarti in blokjes
  • (Castello) Aardbeien jam

 photo IMG_4460_zpsf51b2cc3.jpg

Bereidingswijze:

Hapje 1:

Snijd de Castello kaas in blokjes, snijd een plakje parmaham in vieren en snijd de bieslook fijn. Leg de bieslook op een bord en rol het stukje kaas door de bieslook. Doe een stukje parmaham aan een cocktailprikkertje en prik daarna het stukje kaas eraan en klaar is je eerste hapje!

 photo IMG_4559_zps90a6c9df.jpg

Hapje 2: 

Snijd de kaas in blokjes en de plakjes gerookte kip in lange reepjes. Vouw een reepje kipfilet om het stukje kaas. Doe een zongedroogd tomaatje aan een cocktailprikkertje en daarna ook het blokje kaas met de kipfilet.

 photo IMG_4539_zpscb431362.jpg

Hapje 3: 

Snijd de Aged Havarti in vierkante plakjes. Smeer 1 plakje in met een beetje jam en leg hier een ander plakje bovenop en klaar is je hapje!

De combinatie van kaas en jam is zo lekker! Echt de moeite waard om eens te proberen!

 photo IMG_4533_zps673c825c.jpg

 photo IMG_4505_zpsd67ec117.jpg

Heb jij nou ook zo’n zin gekregen in een Castello hapje? In Den Haag bevindt zich momenteel een Castello Pop-up Store waar je de lekkerste kazen kunt proeven en kopen. De Castello pop-up store is tot en met 24 december geopend en vertrekt daarna naar andere steden als Berlijn, Londen en New York. Voor meer informatie over de Castello pop-up store kun je de Twitter pagina van Castello in de gaten houden.

Onze kookboeken