5x de lekkerste burgers

PicMonkey Collage
Wie houdt er nou niet van een lekkere burger? Omdat iedereen wel weet hoe je een hamburger maakt, laten wij jullie vijf burgers zien zonder rundergehakt, van een pizzaburger tot een aardappel-tonijnburger en van een broccoliburger tot een kipburger. Ben je benieuwd naar de recepten, lees dan gauw verder.

Visburger
Deze heerlijke visburgers zijn ontzettend simpel en snel te maken, daarbij is de smaak ook nog eens overheerlijk! Je kan zelf kiezen wat voor soort vis je gebruikt maar wij hebben zelf gekozen voor pangasiusfilets.

Pizzaburger
Wij hebben de pizzaburgers belegd met ham, bosui en kaas maar je kunt natuurlijk ook voor andere ingrediënten kiezen zoals salami.
pizzaburgers

Kipburger
De kipburger is lekker op een geroosterd hamburgerbroodje met ijsbergsla, komkommer, tomaat en ui! Lekker, simpel en snel te bereiden.
 photo IMG_3967_zpsf8052352.jpg

Aardappel-tonijnburger
Heb je een restje gekookte aardappel(puree) over? Maak dan eens deze lekkere aardappel-tonijnburgertjes. Je hebt maar een paar ingrediënten nodig voor een super lekker resultaat. Serveer er een lekkere salade bij en klaar of serveer de aardappel-tonijnburger op een broodje.
Aardappel-tonijnburgertjes

Broccoli burger
De broccoliburgers zijn verrassend snel klaar en super simpel te bereiden. Voeg vooral naar hartelust meer of andere kruiden toe. Serveer de broccoliburgers met bijvoorbeeld een rijstsalade of op een broodje met sla en plakjes tomaat.
 photo 38CC0858-90F7-4E19-A94E-C6B7D3406C38_zpsrpkr6jdo.jpg

Onze kookboeken

4 reacties op “5x de lekkerste burgers”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *