Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

5x smoothie recepten


De laatste tijd zijn we flink bezig met het maken van gezonde sapjes met onze sapcentrifuge en blender. Met melk of yoghurt creëren we de lekkerste smoothies. Drink deze sapjes als een gezonde vervanging of aanvulling op je ontbijt, of als heerlijk gezond tussendoortje. Om jullie te inspireren hebben we onze vijf all time favourite smoothie recepten op een rijtje gezet + een paar bonus recepten.

Smoothie recept 1: Super smoothie

Op nummer één staat natuurlijk onze super smoothie met banaan, cacaobonen en amandelmelk. Fonq heeft dit recept bovendien geselecteerd als een van de 5 beste ‘superfood smoothie recepten’. En dat is niet zomaar. Deze smoothie zit boordevol belangrijke vitamines en mineralen én is ook nog eens ontzettend lekker. Smullen maar!
 photo IMG_1974_zpsfbb9166f.jpg

Smoothie recept 2: Smoothie met banaan en peer

Deze heerlijke smoothie met banaan en peer is lekker fris en voedzaam. In een handomdraai zet je een verfrissend tussendoortje op tafel. Maak er een fijn ontbijtje van en eet er een bakje yoghurt met muesli bij. photo DSC_3020_zpsab657a35.jpg

Smoothie recept 3: Groene smoothie

Go green met deze groene power smoothie! Sommige mensen zijn huiverig voor een groene smoothie en denken dat het naar een hap spinazie smaakt. Maar met deze groene smoothie is dat zeker niet het geval! Dankzij de heerlijke frisse ingrediënten, zoals appel en mango, drink je deze smoothie met alle liefde weg.

Smoothie recept 4: Mango-yoghurt smoothie

Zin in een volle, frisse smoothie die je lekker wegdrinkt? Ga dan voor onze mango-yoghurt smoothie recept. Deze smoothie bevat heerlijke ingrediënten als mango, banaan, melk, cranberry sap en yoghurt.

Smoothie recept 5: Banaan-kaneel smoothie

Een smoothie met pit. Dat is de banaan-kaneel smoothie. Dankzij de kaneel heeft deze smoothie een lekker, kruidig randje. In combinatie met banaan is dit een smoothie die je niet kunt weerstaan.
En omdat we niet genoeg van smoothies kunnen krijgen, delen we nog een paar bonusrecepten!

Smoothie recept 6: Ontbijtsmoothie met banaan en kiwi 
Ontbijtsmoothie met banaan en kiwi
Smoothie recept 7: Oranje smoothie
Oranje smoothie
Smoothie recept 8: Frisse smoothie met frambozen en kaneel
Frisse smoothie met frambozen en kaneel

Onze kookboeken