Achter de schermem #42 – 2018


Het weekend zit er helaas alweer op, dus we gaan weer aan de slag voor de website. Allereerst laten we in het wekelijkse kijkje achter de schermen weer zien wat wij zoal hebben uitgespookt afgelopen week, kijk je mee?

Ook de afgelopen week stond weer voornamelijk in het teken van werken, nieuwe recepten maken, recepten uitwerken en het opnemen van een video. Met de feestdagen in aantocht zijn we druk aan het voorwerken, de kerstrecepten komen hier de keuken al uit.

Maandag was Jorrit er niet en was ik dus een dagje alleen met Evi. De dagen alleen met Evi is er weinig tijd om te werken omdat ik vooral druk ben met achter Evi aan te hollen. Wel gaan Evi en ik vast boodschappen doen voor de recepten die gemaakt moeten worden, dan kunnen we de volgende dag gelijk aan de slag voor de site. Als Evi in bed ligt ’s middags spring ik snel achter de computer om wat werk te doen.

De volgende dagen is er flink gekookt. Hier alvast een klein voorproefje:

Even het gerecht netjes “opmaken”.

En dan kunnen de foto’s genomen worden.

Verder ontvingen nog dit leuke pakketje. Evi is ook altijd dol op het opmaken van pakketjes!

Vrijdag is het schaatsseizoen weer begonnen en dat volgt Jorrit altijd. Wist je dat Jorrit “vroeger” ook aan wedstrijdschaatsen deed? Lekker samen na het eten schaatsen kijken.

Zaterdag zijn we weer eens uit lunchen gegaan. Het was al een hele tijd geleden dat we in Laren de pulled chicken tosti hadden gegeten, dus het was de hoogste tijd om de auto in te springen richting Laren. Misschien niet heel fotogeniek, maar wel heel lekker.

Zondag hebben we samen met Jorrit zijn ouders en broer ge-kaasfondue’d of gekaasfondued(geen idee of dat een woord is maar het staat wel leuk zo haha).

Onze kookboeken

1 reactie op “Achter de schermem #42 – 2018”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *