Achter de schermen #24 – 2019

Achter de schermen #24 - 2019
Goedemiddag! Het is maandag en dus weer tijd voor onze ‘achter de schermen’ foto’s. We hebben weer heel wat lekkere recepten voor de website gemaakt. Verder zijn we weer naar de campingwinkel geweest en hebben we poffertjes gegeten. Benieuwd? Kijk dan gauw verder.

We zijn druk vooruit aan het werken voor de zomervakantie. Iedere week maken we zeker 9 of 10 recepten. Daarnaast zijn we ook nog bezig met het afronden van het kookboek. Het duurt niet lang meer voordat hij te koop is, nog ongeveer 2 maandjes! We hebben dus weer heel wat lekkere receptjes voor de website gemaakt.Voor de rest aten we afgelopen week onder andere paella, soep, een hartige taart met gehakt en paprika, borrelplankje met bruschetta, grillworst en aardappelkroketjes, vissticks en aardappeltjes, en deze bloemkoolschotel met een stukje kip.

We gaan dit jaar met Evi kamperen, dus de komende weken zijn we regelmatig in een campingwinkel te vinden. Evi vindt het super leuk om in alle tenten te gaan kijken haha.

We gingen met zijn drietjes gezellig poffertjes eten in Laren. Evi is echt gek op poffertjes en pannenkoeken, dus dit vond ze helemaal niet erg!

We zijn ook bezig om onze tuin een beetje aan te passen. We hebben momenteel een heel groot terras en een klein stukje gras (in een gekke vorm). We hebben daarom wat tegels weggehaald en aan het eind van de week gaan we een nieuw stuk gras neerleggen.

Van Sabine van OhMyFoodness kregen we haar nieuwe bakmixen voor cheesecake in samenwerking met Homemade. Erg leuk!

Volgens mij had ik het laatst gezegd, maar ik was mijn sleutels kwijt. Jorrit en ik hadden overal gekeken, behalve in dit blauwe leren jasje. Want toen ik hem aandeed bleken ze daarin te zetten, echt zo knullig!

Wie heeft er nog boekentips voor Jorrit? Hij houdt niet van fictie boeken en dit zijn ze boeken die hij tot nu heeft verzameld. Laat het vooral hier onder weten in een reactie 🙂

Onze kookboeken

6 reacties op “Achter de schermen #24 – 2019”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *