Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

Achter de schermen #38 -2018


We laten je zoals gewoonlijk ook deze maandag weer zien wat wij de afgelopen week zoal hebben uitgespookt en gegeten in het wekelijkse kijkje achter de schermen.

De eerste dagen van de week stonden weer in het teken van het maken van recepten voor de website! We hadden afgelopen week geen afspraken buiten de deur dus konden iedere dag lekker koken. Zo maakten wij onder andere:Uiteraard moesten de recepten ook nog even uitgewerkt worden, maar ook social media moet worden bijgehouden. Wist je dat we ons tegenwoordig wat meer bezig (proberen) te houden met Instagram! Op Instagram delen we ook plaatsjes van achter de schermen en recepten, dus volg ons daar ook gerust! 
De nacht van dinsdag op woensdag werd Evi helaas ziek. Om de haverklap wakker en huilen en dus deden we zelf ook geen oog dicht. Woensdag hadden we dus een pittig dagje, zelf best moe en Evi die helemaal niet in der hummetje was. Zelf kregen we helaas ook het virusje te pakken en voelde we ons vanaf donderdag ook redelijk brak. Reden genoeg om de nodige vitamientjes naar binnen te werken dus, naast het nodige fruit, stond er weer eens stamppot op het menu! Evi vond het heerlijk.

Donderdag was Merel er weer om wat heerlijke bakrecepten te maken. De ontbijtkoek staat al online, maar onder andere deze koekjes komen er ook nog aan. Jorrit heeft de koekjes bijna allemaal in z’n eentje opgegeten, zo lekker vond hij ze.

Eindelijk de kaasfondue zonder alcohol weer weten te vinden. Iedere keer in de supermarkt kijken we even of hij er ligt, maar helaas is dat bijna nooit zo. Aankomend weekend gaan we weer eens kaasfonduen!

Verder hebben we afgelopen weekend wat kleine uitstapjes gedaan, zijn we naar de ijhallen geweest (soort grote rommelmarkt, met wel wat mooiere spullen) en heeft Jorrit weer eens een nieuwe hobby bedacht. Aangezien we nu op 1 minuut afstand van het bos wonen kwam Jorrit op het idee om te gaan mountainbiken.

Onze kookboeken