Achter de schermen #40 – 2019


Hopelijk hebben jullie allemaal een lekker weekend achter de rug! Vandaag blikken we weer terug op wat zich zoal in huize Van Daalen Buissant des Amorie heeft afgespeeld. Kijk je mee?

Maandag was in meerdere opzichten een vermoeiende dag. 1) Het was maandag, dat zegt al genoeg denk ik. 2) Evi besloot dat ze om 04:45u wel genoeg had geslapen. 3) We hebben letterlijk de hele dag achter de computer gezeten en dingen uitgetypt. Maar eerlijk is eerlijk, eind van de dag hadden we wel het gevoel dat we lekker wat waren opgeschoten.

’s Avonds hebben Jorrit en Evi lekker pannenkoeken gebakken. En we zijn allemaal lekker vroeg naar bed gegaan, want voor je het weet moeten we weer midden in de nacht ons bed uit.

Gelukkig besloot Eef dat ze dinsdag zin had om uit te slapen en moesten we er zelfs om 07:30u wakker maken. Aankleden, ontbijten en naar de gastouder zodat papa en mama weer lekker een dagje konden computeren. Het was dus blijkbaar Internationale koffiedag afgelopen dinsdag. Zo is er tegenwoordig bijna overal wel een dag voor, vandaag zou het de dag van de schoolbibliotheek zijn, de dag voor fatsoenlijk werk en wereld habitatdag. En kroketliefhebbers opgelet, woensdag is het krokettendag. Ben je weer helemaal op de hoogte! Wij dronken afgelopen dinsdag in ieder geval een lekkere latte macchiato.

Woensdag is Jorrit met Evi naar een oud collega geweest om gezellig bij te kletsen.

Ondertussen stond ik weer met een vriendin lekker kerstrecepten te maken! Heb zelfs al kerstmuziek aangehad, haha.

Donderdagochtend ben ik met Eef op pad gegaan en was het Jorrit zijn beurt om recepten te maken.

Vrijdag kwam een oud-collega van Jorrit lunchen. Hebben we een heerlijke clubsandwich gemaakt, de derde clubsandwich in anderhalve week tijd haha.

’s Middags zijn we even naar Bataviastad geweest om een cadeaukaart te scoren voor een verjaardagsfeestje.

Vrijdagavond kwamen vrienden eten, we aten pulled chicken! Dat was alweer even geleden. We hadden alleen wat teveel gemaakt dus we kunnen er nog een paar avonden van smullen!

Zaterdagochtend had Evi weer geen zin om uit te slapen.

Verder hebben we wat boodschapjes gedaan. Evi zei dat ze weer eens in de kinderwagen wilde zitten en dat laten we ons geen twee keer vertellen.

Maar je raadt het al, vier minuten later….

We kwamen een van onze boeken tegen bij de Blokker, grappig want dat hadden we niet verwacht.

Nog even de hertjes een eikeltje gevoerd.

’s Avonds aten we aardappeltjes met vis en ratatouille. Eef wil tegenwoordig elke keer helpen in de keuken, zo’n mesje van hout snijdt alleen niet zo heel lekker 😉

Zondag hebben we wat klusjes in en om het huis gedaan, schoongemaakt, lekker met de hond gewandeld, zwanen gekeken en Jorrit heeft nog gebowld. Niet een hele spannende week!

Ook afgelopen week hebben we weer super veel lekkere foto’s voorbij zien komen. Er wordt vooral super veel gekookt uit ons nieuwe boek zo lijkt het, erg leuk!

Het nieuwe boek is inmiddels helemaal uitverkocht! Halverwege oktober, nog een goeie week, wordt de herdruk verwacht. Nog even geduld, maar reserveer gerust alvast een exemplaar zodat je straks niet weer misgrijpt 😉

Onze kookboeken

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *