Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

Achter de schermen #6 – 2024

We hebben weer een klein kijkje achter de schermen voor jullie! Kijk je mee?

Maandag, weer een nieuw begin van de week. Zoals iedere maandag begint de dag achter de laptop. We bedenken nieuwe recepten, schrijven ze uit en maken een boodschappenlijstje. Daarna hup naar de Boni om alle ingrediënten voor deze week te halen. Vervolgens maken we het ‘achter de schermen’ artikel, veranderen we de homepage, plannen recepten in en sturen de nieuwsbrief. En voor je het weet is het alweer tijd om naar school te gaan om Evi op te halen en vlak daarna ook Melle.

‘s Avonds kijken we weer een aflevering van ‘Een huis vol’. Eén van mijn favoriete programma’s en al helemaal het seizoen waarbij twee gezinnen emigreren.

We hebben woensdag en donderdag 9 lekkere recepten gemaakt, die allemaal snel online gaan komen. Zo hebben we onder andere een heerlijk toetje gemaakt, chewy koeken en twee broodjes.

Woensdag moest Evi proefzwemmen voor haar zwemdiploma A, B en C. Dit ging super goed, dus aanstaande woensdag mag ze afzwemmen. Jeeeeeh!

Donderdag hebben we alle recepten voor het nieuwe kookboek aangeleverd, zo leuk! In het voorjaar komt ons kookboek met eenpansgerechten en traybakes uit. Woehoe!

Van vrijdag heb ik niet veel foto’s. Evi kakte donderdagavond helemaal in, dus vrijdag is ze van school thuis gebleven. Jorrit was aan het werk, dus Melle, ik en Evi hebben de hele dag een beetje thuis gerommeld. Verder gaf ik Beer nog een kleine knipbeurt, want dat was hard nodig.

Zaterdag was ik jarig en ben ik flink verwend. Zo kreeg ik deze hele mooie nieuwe spiegel (die Jorrit meteen had opgehangen, zo lief!). Ook kreeg ik hele mooie glazen en een karaf. Daarnaast heb ik nu voor het gezin museum jaarkaarten besteld, want daar kreeg ik ook een bijdrage voor.

Aan het eind van de ochtend kwam Jorrit zijn familie langs en namen ze een racebaan mee van vroeger. Dat vonden de kids natuurlijk erg leuk, dus daar werd meteen druk mee gespeeld.

Zondag hebben we het een beetje rustig aan gedaan. We hebben op de zandvlakte gewandeld, lekker gefietst en natuurlijk onze wekelijkse borrelplank weer gemaakt.

Onze kookboeken