Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

lekker en simpel bij boni

Wie had dat gedacht? Ruim tien jaar geleden zijn we met Lekker en Simpel begonnen om aan onze ouders te kunnen laten zien wat we gekookt hadden. En nu kom je ons zelfs tegen bij de supermarkt! We vinden het dan ook ontzettend leuk dat we het aankomende jaar samenwerken met Boni.

Spaaractie!

Een droom die is uitgekomen, onze eigen producten in de supermarkt! Tot en met 21 juni 2022 kun je bij alle Boni supermarktfilialen sparen voor onze eigen ovenschalen, schalen, kommen en ovenwanten. Hoe leuk?! Meer info over de spaaractie kun je hier vinden.

onze recepten(kaartjes) zijn te vinden bij boni!

Hoe tof! Vanaf begin november 2021 werken wij samen met Boni. Je vindt sindsdien iedere week nieuwe recepten op receptenkaartjes in alle winkels, maar ook op de website van Boni zijn onze recepten terug te vinden. Er staat een echte Lekker en Simpel zuil (met foto’s van ons!) in alle Boni filialen op de groenten- en fruitafdeling, dus je kan zelfs met ons op de foto 😉

Gesigneerd kookboek winnen?

Wist je dat je ook nog eens leuke prijzen kunt winnen, bijvoorbeeld onze kookboeken? Meedoen is simpel, je hoeft alleen maar een recept van de receptenkaartjes te maken en te delen op social media met de hashtag #bonisupermarkt en vergeet ook @lekkerensimpel niet te taggen.