Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

lekker en simpel bij boni

Wie had dat gedacht? Ruim elf jaar geleden zijn we met Lekker en Simpel begonnen om aan onze ouders te kunnen laten zien wat we gekookt hadden. En nu kom je ons zelfs tegen bij de supermarkt! We vinden het dan ook ontzettend leuk dat we het aankomende jaar weer samenwerken met Boni.

spaaractie (bewaar)schalen

In 2022 kwam een droog uit: onze eigen producten in Boni Supermarkt. Hoe leuk?! Meer info over onze allereerste spaaractie kun je hier vinden. Vanwege het grote succes hebben we in 2023 weer een super toffe spaaractie. Ditmaal kun je sparen voor (bewaar)schalen. Onze multifunctionele schalen (in 6 formaten!) kun je overal voor gebruiken: in de ovenmagnetronkoelkast of diepvries. Ideaal voor het bereiden, bewaren én (opnieuw) verwarmen van gerechten. Onze schalen zijn gemaakt van duurzaam en stevig borosilicaatglas. Hierdoor zijn ze bestand tegen krassen, nare geurtjes, smaken of vlekken. Dus geen rode schaal nadat je er pastasaus in hebt bewaard. De spaaractie loopt tot en met 4 juli 2023. Meer informatie over de spaaractie kun je op de website van Boni vinden en in dit artikel.

onze recepten(kaartjes) zijn te vinden bij boni!

Vanaf begin november 2021 werken wij samen met Boni. Je vindt sindsdien iedere week nieuwe recepten op receptenkaartjes in alle winkels, maar ook op de website van Boni zijn onze recepten terug te vinden. Er staat een echte Lekker en Simpel zuil (met foto’s van ons!) in alle Boni filialen op de groenten- en fruitafdeling, dus je kan zelfs met ons op de foto 😉

Gesigneerd kookboek winnen?

Wist je dat je ook nog eens leuke prijzen kunt winnen, bijvoorbeeld onze kookboeken? Meedoen is simpel, je hoeft alleen maar een recept van de receptenkaartjes te maken en te delen op social media met de hashtag #bonisupermarkt en vergeet ook @lekkerensimpel niet te taggen.