Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

Lekker en Simpel (bewaar)schalen

Zoals jullie wel weten werken we al een tijd samen met Boni Supermarkt. Na de super leuke en succesvolle spaaractie van vorig jaar, hebben we dit jaar weer een nieuwe spaaractie bij Boni. Vanaf 10 mei kun je bij Boni namelijk sparen voor onze eigen (bewaar)schalen. Zoooooo leuk en vooral super handig!

Wij gebruiken al jaren bakjes/schalen om restjes eten in te bewaren in de koelkast of diepvries. Zeker na een kookdag kunnen we een heleboel bakjes vullen met eten. De bakjes met eten gaan vervolgens naar vrienden of familie. Na al die jaren weten we precies hoe het perfecte bewaarbakje eruit ziet. Zie hier!

Onze multifunctionele schalen (in 6 formaten!) kun je overal voor gebruiken: in de oven, magnetron, koelkast of diepvries. Ideaal voor het bereiden, bewaren én (opnieuw) verwarmen van gerechten. Onze schalen zijn gemaakt van duurzaam en stevig borosilicaatglas. Hierdoor zijn ze bestand tegen krassen, nare geurtjes, smaken of vlekken. Dus geen rode schaal nadat je er pastasaus in hebt bewaard. Nog een voordeel: alles kan in de vaatwasser! En niet te vergeten: er zit een handig ventiel in de deksel voor het opwarmen van eten in de magnetron. Geen vieze spetters meer in de magnetron! Wij zijn echt super enthousiast en jullie hopelijk ook!

Dus ga vanaf volgende week naar Boni en spaar mee! Vanaf 0,99 + 10 zegels heb je al een schaal. Bij besteding van 10 euro en bij bepaalde actieproducten krijg je een zegel en bij 10 zegels is je boekje dus al vol! De spaaractie loopt tot en met 4 juli 2023. Meer informatie over de spaaractie kun je op de website van Boni vinden.

Onze kookboeken