Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

Onze eigen schalen en kommen!

Eindelijk mogen we het met jullie delen: vanaf morgen kun je bij Boni sparen voor onze eigen ovenschalen, kommetjes, schalen en ovenhandschoenen! Zo zo zo tof! Echt een droom die uitkomt, een eigen product in de supermarkt!! We weten al bijna een jaar dat dit ging gebeuren maar we moesten het al die tijd geheim houden (dat was best wel lastig haha). We zijn ZO benieuwd wat jullie ervan vinden!

Doordat we al een heleboel jaren heel veel koken, wisten we precies hoe onze ideale ovenschaal, kom en ovenhandschoen eruit moest zien. De ovenschalen zijn er in twee formaten, voor 2 en 4 personen, en de kommen zijn er in drie formaten. Een klein formaat voor bijvoorbeeld yoghurt, fruit of iets lekkers, een wat groter formaat voor bijvoorbeeld een bowl of pasta en het grootste formaat voor bijvoorbeeld een grote pastasalade of stokbrood. Alle schalen zijn gemaakt van terracotta en kunnen in de magnetron, de oven en de vaatwasser, zo handig! En dan zien ze er ook nog super leuk uit 🙂

De ovenhandschoenen bevatten anti slip aan de buitenkant, wat het gemakkelijker maakt om een ovenschaal uit de oven te halen zonder dat hij uit je handen glipt. Voor degenen die nog wat inspiratie voor het avondeten kunnen gebruiken, zitten in de ovenschalen en in de grote serveerschaal een lekker recept.

Dus ren vandaag nog naar de Boni en spaar mee! Vanaf 1,99 + 10 zegels heb je al een kommetje. Bij besteding van 10 euro en bij bepaalde actieproducten krijg je een zegel. De spaaractie loopt tot en met 21 juni 2022. 

Onze kookboeken