Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

Hotspot: Castello pop-up store, Den Haag

 photo IMG_4435_zpsfc451d2a.jpg

Afgelopen vrijdag heb ik, Sofie, samen met een handjevol bloggers en drie bezoeksters van Lekker en Simpel een bezoek gebracht aan de Castello pop-up store in Den Haag. De Castello pop-up store is een winkel waar je meer dan veertig soorten kaas kunt proeven (en kopen) met heerlijke bijpassende wijnen. 

Wat is Castello?

Castello ken je waarschijnlijk wel van de blauwaderkaas bij de supermarkt. Maar wist je dat Castello nog veel meer lekkere kaasjes heeft?

Castello heeft momenteel een pop-up store in Den Haag waar zij heel veel verschillende kaasjes verkopen maar daarnaast ook bijpassende wijnen, chutneys, jams, kaasfonduesetten en kaasplankjes. Momenteel worden er nog maar weinig soorten Castello kaasjes in de Nederlandse supermarkten verkocht maar gelukkig kunnen de kaasliefhebbers op dit moment hun hart ophalen met zoveel verschillende soorten kazen in de pop-up store. We hopen dat verschillende Castello kaasjes binnenkort ook in de schappen van de supermarkten te vinden zijn.

 photo PicMonkeyCollage_zpsb2ab3c3f.jpg

Ook ik heb een heleboel Castello kaasjes geproefd. Dit waren mijn favoriete Castello kaasjes:

  • Aged Havarti
  • Marquis Castello
  • Tickler
  • White Castello
  • Golden Castello

Vaak denk je dat exclusieve producten ook hoge prijzen hebben, maar de prijzen van de Castello kaasjes vielen mij echt reuze mee! Het fijne is dat je in de pop-up store heel veel kaasjes kunt proeven en op deze manier kun je de lekkerste kaasjes mee naar huis nemen.

 photo PicMonkeyCollage1_zpsa1af3d54.jpg

We hebben na afloop een lekkere goodiebag vol met Castello kaasjes mee naar huis gekregen. Jorrit kon nu ook lekker genieten van de kaasjes en we gaan dit weekend weer een bezoekje brengen aan de Castello pop-up store want de kaasjes vielen ontzettend goed in de smaak en zijn inmiddels alweer op.

De Castello pop-up store is tot en met 24 december geopend en vertrekt daarna naar andere steden als Berlijn, Londen en New York. Echt een aanrader als je van lekkere kaasjes houdt en zeker ook leuk voor de feestdagen om bijvoorbeeld een lekker kaasplankje te serveren of een kaasfondue. Voor meer informatie over de Castello pop-up store kun je de Twitter pagina van Castello in de gaten houden.

Castello pop-up store
Adres: New Babylon, Anna van Buerenplein in Den Haag (dichtbij Den Haag CS)

 photo IMG_4436_zps63e666b7.jpg

Onze kookboeken

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *