Hotspot: Frietboutique, Amsterdam

 frietboutique

Wij zijn gek op verse frietjes en een lekkere snack uit de frituur. Toen we over de Frietboutique hoorden, wisten we niet hoe snel we naar Amsterdam moesten racen. Ben je benieuwd wat wij van de Frietboutique vonden? Lees dan gauw verder!

Het begon allemaal als IJsboutique. Toen de temperatuur omlaag ging, besloten de meiden van de IJsboutique hun zaak om te toveren naar een frietboutique. Van maart tot oktober kun je uit een heleboel smaken ijs kiezen. In de winter is er elke week een klein aanbod met wisselende smaken ijs. Het gehele jaar kun je terecht voor frietjes en andere lekkere snacks. Denk aan: garnalen- kalfsvlees-, rundvlees- en truffel kroketten en frikandellen (allemaal zelfgemaakt!). Je kunt ervoor kiezen om de snacks mee naar huis te nemen of je kunt het daar op eten.

En het belangrijkste: hoe is de smaak? 

De frietjes zijn lekker krokant en vallen goed in de smaak. Vervolgens beginnen we aan ons broodje met een oude kaas kroket. WOW: de oude kaas kroket is echt ontzettend lekker! De smaak van oude kaas is goed aanwezig en de buitenkant van de kroket is krokant. We hebben wel eens vaker een kaas kroket besteld in andere snackbars maar deze steekt er met kop en schouders bovenuit! We vinden het zelfs jammer dat we niet nog een oude kaas kroket hadden.

Wij gaan zeker nog eens terug naar de frietboutique voor een oude kaas kroket en een lekkere bak ijs.

Adres:
IJs- frietboutique

Johannes Verhulsstraat 107
3071 MX Amsterdam

Dagelijks geopend van 12.00 tot 21.00 uur

frietboutique

frietboutique

frietboutique

frietboutique

frietboutique

Volgende week laten we een hotspot in Rotterdam zien!

Onze kookboeken

3 reacties op “Hotspot: Frietboutique, Amsterdam”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *