Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

Hotspot – Ree7, Amsterdam

 ree7

Ben je een dagje in Amsterdam en in de buurt van de 9straatjes? Ga dan zeker even langs bij Ree7 voor een lekker kopje koffie of een goede lunch! Trouwens er was veel vraag naar ‘hotspots’ buiten Amsterdam. We gaan binnenkort eens op pad om wat leuke hotspots te ontdekken in andere plekken in Nederland. Als jullie nog tips voor ons hebben, horen we het graag!

Met Ree7 Amsterdam is de Negen Straatjes een fijne gastrobar rijker. Bij Ree7 loop je binnen om te ontbijten (een bakje yoghurt met cruesli, roerei of een croissant), lekker te gaan borrelen met wat snacks, voor een kopje koffie/thee tijdens het shoppen, een goede lunch of voor een lekker diner. Ree7 is elke dag geopend voor ontbijt, lunch en snacks maar is alleen van donderdag tot en met zaterdag geopend voor diner.

Op het menu bij Ree7 staan veel lekkere broodjes en salades voor de lunch, zoals een club sandwich, een klassiek broodje met carpaccio, zalm, courgettesoep of een goede burger. ‘s Avonds kun je kiezen uit verschillende gerechten zoals saté, spareribs of ravioli. Alle hoofdgerechten kosten niet meer dan 20 euro.

Ree7
Adres: Reestraat 7, Amsterdam

 ree7

 ree7

Onze kookboeken

Laat een reactie achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.