Kookgadget: Elektrische garde

Een handig keukenhulpje, handig wanneer je meerdere dingen tegelijkertijd moet doen. 

We hebben allemaal wel eens wat stress tijdens het koken. De uitjes liggen al in de pan aan te fruiten terwijl je het gehakt nog moet aanmaken. Roeren in de pan kom je niet meer aan toe, resulterend in aangebrande uitjes. Nou kan goede voorbereiding dit probleem wegnemen, maar voorbereiden kost ook tijd.

Toen ik meer had gelezen was ik wel geïnteresseerd en wou ik het zelf eens uitproberen. Ik heb hem besteld en ben er gelijk mee aan de slag gegaan. Helaas zaten er geen batterijen bij toen ik het pakketje uitpakte, dus nog even snel langs de supermarkt om vier AA batterijen te halen. Het pakketje bestond uit vier losse onderdelen welke eenvoudig in elkaar te zetten waren. Toen ik hem voor het eerst aanzette was ik verbaasd. Ik had verwacht dat hij zou draaien maar hij bleek te trillen. Maar eenmaal in de pan, begon hij toch te draaien. Hij werkt goed wanneer je een sausje moet roeren e.d. voor het roeren van uitjes vond ik hem iets minder. Hij verplaatst de uitjes alleen zonder dat ze ook worden gekeerd.

Zelf heb ik weleens wat stress tijdens het koken omdat er veel dingen tegelijk moeten gebeuren. De elektrische garde is zeker handig wanneer je veel tegelijkertijd moet doen. Je kan je dan rustig je aandacht op iets anders richten en zelfs af en toe een slokje drinken nemen. Zelf vind ik het namelijk belangrijk dat koken leuk is om te doen en dat ik rustig in de keuken kan staan. Ben je nieuwsgierig geworden bekijk dan het filmpje onderaan de pagina.

Ondanks deze handige gadget ben ik toch van mening dat een goede voorbereiding het meeste helpt om stress te voorkomen.

 

 

Onze kookboeken

Laat een reactie achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *