Reserveer het ‘Mijn receptenboek’!

We hadden het al een beetje verklapt, dat er weer iets heel leuks aan zat te komen. En nu is het eindelijk zover. Bij deze presenteren we jullie ons “Mijn Receptenboek”! Verzamel je favoriete recepten in je eigen ‘Mijn receptenboek’! Zo raak je nooit meer je moeders tomatensaus kwijt, het recept van de gehaktballen die oma altijd maakte of de lekkere ovenschotel van de buurvrouw. Vul een voorgedrukte pagina in of gebruik een lege pagina om je creativiteit de vrije loop te laten. Of je nou een lekker recept uitprint, uit een tijdschrift knipt of dat je het zelf schrijft, het kan allemaal! En met een lekker dik boek en een heleboel pagina’s kun je een hele hoop recepten verzamelen.

Houd het lekker overzichtelijk met de meegeleverde tabblad stickers en deel het boek op in hoofdstukken (hoofdgerechten, nagerechten, soep, zoet enz.). De recepten pagina’s kun je handig indelen met de stickervellen; van benodigdheden- en bereidingswijze tot tips en moeilijkheidsgraad. Gezellig in allemaal verschillende kleurtjes, daar word je toch vrolijk van?!

Niet alleen kun je met het ‘Mijn receptenboek’ je eigen kookboek samenstellen, er zit ook een heel handig weekmenu plannerboekje bij. Zo kun je iedere week opschrijven wat er op tafel moet komen en meteen een boodschappenlijstje maken. 

Het idee voor het ‘Mijn receptenboek’ is ontstaan toen we bij Sofie haar moeder een recepten-album in de kast vonden. Bomvol met allemaal knipsels en hele oude familierecepten. Dat vonden we zo leuk, dat we zelf ook zo’n receptenboek willen gaan bijhouden en deze later aan onze kinderen geven. Zo blijven ‘onze pareltjes’ bewaard. Jorrit baalt namelijk nog steeds dat het oliebollen recept van zijn opa nooit ergens is opgeschreven. 

Ook je eigen kookboek samenstellen en al je favoriete recepten bundelen? Bestel dan snel het ‘Mijn receptenboek’. Ook heel leuk om cadeau te doen!

Hoe leuk is het om je eigen kookboek te kunnen samenstellen! Ik word er helemaal vrolijk van.

Sofie
het ‘mijn receptenboek’:
  • Een vrolijk dik boek met ringband en stevige kaft om een heleboel recepten in te bewaren. Er zit een handig elastiek omheen om het geheel bij elkaar te houden.
  • Er zitten lege pagina’s in en een aantal voorgedrukte recepten pagina’s (voorgedrukte layout om verder in te vullen).
  • Handige insteekvakken in de kaft (voor- en achterin) en insteekhoezen om wat losse knipsels en stickers in op te bergen.
  • Een heleboel stickervellen om de receptenpagina’s mooi op te maken en overzichtelijk te houden. De vellen zijn er in verschillende gezellige kleuren.
  • Er zitten tabblad stickers bij om het ‘Mijn receptenboek’ in hoofdstukken op te delen; hoofdgerechten, bijgerechten, soepen, salades, zoet enz.
  • Een extra weekmenu-planner boekje. Zo kun je plannen wat je de komende week gaat eten en gelijk de boodschappen voor de recepten noteren.
  • En natuurlijk hebben we alvast een paar hele lekkere recepten, die we zelf heel graag willen bewaren, in het boekje geschreven. Van de tomatensaus van Jorrit zijn moeder, een Grieks recept van Sofie haar moeder en nog meer lekkers.

We zijn SUPER benieuwd wat jullie ervan vinden! Het ‘Mijn receptenboek’ is vanaf nu te bestellen voor €22,50. Klik snel verder om het ‘Mijn receptenboek’ in huis te halen!

Onze kookboeken

1 reactie op “Reserveer het ‘Mijn receptenboek’!”
  • Tamara D

    Hooi het receptenboek lijkt me erg handig, maar kun je ook de recepten tussentijds switchen? Kan de ringband open zeg maar? Ik twijfel heel erg tussen die van jullie en Laura’s bakery die uitkomt. Misschien word het wel allebei hahaha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *