Achter de schermen #11 – 2017


We geven jullie weer een klein kijkje achter de schermen. Zo was ik weer een dagje aan het werk voor het kookboek en kwamen vrienden bij ons eten. Benieuwd? Kijk dan gauw verder.

Maandag aten we tortellini met een tomatensaus en gehakt. De tortellini was al bijna over datum, dus daar moesten we echt iets mee maken. Het smaakte prima maar niet perse voor herhaling vatbaar.
Dinsdag had ik een kookdagje voor ons 3e kookboek. Samen met Merel maakte ik tien recepten, dus dat tikte weer lekker aan.
Donderdag haalde ik een portie van mama’s tomatensaus uit de vriezer en kookte ik wat spaghetti. Dat is nou eens lekker en simpel 😉
Vrijdag hadden we om 10.00 uur een afspraak in Amsterdam. We waren dus al vroeg op pad.

Na onze afspraak liepen we nog even een rondje door de Bijenkorf en aten we een lekker stukje taart.
’s Avonds reden we weer naar Amsterdam en gingen we sushi eten bij Mojo Kitchen.Zaterdag was het heerlijk zonnig. We reden naar Laren en gingen daar lekker even op het terras zitten. Jorrit at een flammkuchen met mozzarella en tomaat en ik at een broodje gegrilde beenham met honing mosterd. Beide super lekker!
Ik moest ondertussen nog even een receptje voor jullie inplannen op Facebook 😉
’s avonds kwamen de boodschappen binnen en daarna maakte we zelf nasi/gebakken rijst met ham, doperwtjes, bosui, ei en pindasaus.Zaterdagavond keken we twee voetbalwedstrijden tegelijkertijd haha. Zondag kwamen vrienden bij ons eten. We hebben deze bolognese saus gemaakt met daarbij een caprese salade. Als toetje had ik appel kruimel volgens dit recept gemaakt. Beide erg lekker, al zeg ik het zelf 😉
Dit was onze week weer in foto’s, hopelijk vond je het leuk om te zien. Tot volgende week!

Onze kookboeken

1 reactie op “Achter de schermen #11 – 2017”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *