Achter de schermen #16 – 2017

We gaan jullie weer laten zien wat wij de afgelopen week gedaan en gegeten hebben. Zo kocht Jorrit een elektronisch drumstel en gingen we naar de bioscoop in Utrecht.

MAANDAG – ik maakte zelf hamburgers (wat ik eigenlijk bijna nooit doe) maar ze smaakte echt heel erg lekker, al zeg ik het zelf. En ze waren dus ook echt voor herhaling vatbaar. Lekker met gebakken uitjes, sla, tomaat, ketchup en mayo.

DINSDAG – ik maakte weer eens rode risotto met tomaat en dat smaakte weer lekker.

WOENSDAG – ik maakte zelf tomatensoep met balletjes, maar op de één of andere manier heb ik daar geen foto van gemaakt. Maar gelukkig heb ik wel een foto van de tomatensoep die ik eerder eens maakte voor Lekker en Simpel.
Italiaanse tomatensoep met balletjes
Na het eten reden Jorrit en ik naar Vianen omdat Jorrit daar via Marktplaats een elektronisch drumstel ging kopen. Jorrit was weer helemaal in zijn nopjes en heeft deze week heel wat afgedrumd.

VRIJDAG – we kregen twee logees, de kinderen van vrienden, over de vloer, wat erg gezellig was. We gingen met ze naar de nieuwe bioscoop in Utrecht. Eerst aten we een hapje bij Speys, wat onder de bioscoop zit. We hadden daarnaast een super goede deal want voor 16,95 euro kocht je een bioscoopkaartje + een hamburger met frietjes, pizza of pasta bolognese + drinken. Uiteraard kozen we voor de deal! Na het eten ging Jorrit naar Fast & the Furious en ik ging naar Beauty & the beast. Beide erg leuk 🙂

Zaterdagochtend begonnen we de dag met een lekker ontbijtje met zijn vieren.

’s Middags zijn Jorrit en ik nog even naar Laren gereden en hebben we daar uiteraard weer geluncht (zoals bijna elke week).

Zondag had ik met een oud klasgenootje afgesproken bij de Foodhallen in Amsterdam. We aten daar een soort van wafel met ijs, erg lekker! 🙂 Ondertussen lunchte Jorrit thuis met een broodje ei met spek.


’s Avonds maakte we zelf nasi en aten we als toetje vier mini taartjes van Petit Gateau, die ik bij de Foodhallen had gekocht.

Tot volgende week!

Onze kookboeken

2 reacties op “Achter de schermen #16 – 2017”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *