Achter de schermen #31 – 2017

Achter de schermen #31 - 2017
Goedemiddag! Het is maandag en dus weer tijd voor onze foto’s van achter de schermen. Ik ben momenteel 39 weken en 2 dagen zwanger, en rustig aan het afwachten op de kleine. Nouja rustig, ik word wel wat ongeduldig nu. Afgelopen weekend zijn we onder andere naar De Lindehoff in Baambrugge geweest en zijn we op de radio bij Omroep Flevoland geweest.

Vorige week zondag brachten we een bezoekje aan de Bijenkorf en gingen we op de foto met een heel leuk meisje dat ons al een hele tijd volgde en zelf bij de Bijenkorf werkte 🙂
Maandag bakte ik aardappeltjes en aten we er een vegetarische hamburger bij van Garden Gourmet (die we een tijdje geleden opgestuurd kregen) en die smaakte verrassend lekker!

Woensdag maakte ik twee ovenschotels: eentje met bloemkool, aardappelpuree en ham en een ravioli-ovenschotel. Van beide maakte ik een portie voor twee personen, zodat we een deel konden invriezen of later in de week opeten. Uiteindelijk hebben we vrijdag de andere helft opgegeten.


Donderdag lunchten we bij Deli France en koos ik voor een baguette gezond. Lekker hoor, zo op zijn tijd.

Vrijdag brachten we een bezoekje aan radio Omroep Flevoland, wat erg leuk was! Je kunt het hier eventueel terugluisteren.


Zaterdag brachten we een bezoekje aan de Lindenhoff in Baambrugge. Het is een boerderij waar bij de dieren kunt kijken (hele schattige biggetjes), maar er is ook een klein winkeltje met een kaasgedeelte, een slagerij en groenten en fruit. Daarnaast kun je er ook lunchen of wat zoets eten zoals deze overheerlijke appeltaart.


Zaterdagavond maakten we zelf een couscoussalade met feta, geroosterde paprika, zongedroogde tomaatjes, rucola en bosui, errrrrg lekker!

Tijdens het eten stak de hond van de buren zijn kop (op de één of andere manier) door het hek en dat zag er echt super grappig uit!

Zondag gingen we spontaan lunchen bij Fluantas, een restaurantje bij luchthaven Lelystad. Je hebt dan uitzicht op de start- en landingsbaan en dat was super leuk. We aten ondertussen een lekkere tosti met ham en kaas.

Zondagavond gingen we eten bij Jorrit zijn ouders. We aten kip met pindasaus, aardappelkroketjes, salade en brood en dat smaakte weer erg goed.

En nog even een buikfoto. Ik ben dus 39 weken + 2 dagen zwanger en ik ben zoooooo benieuwd wanneer ze nou komt 🙂

Onze kookboeken

1 reactie op “Achter de schermen #31 – 2017”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *