Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

Smoothie met appel en kaneel

  • Drinken

Smoothie met appel en kaneel

Goedemorgen! Ondertussen weten jullie wel dat ik mijn dag regelmatig begin met een lekkere smoothie. Mijn favoriete smoothie bevat banaan, melk en yoghurt. Laatst had ik zin om eens een andere smoothie te maken en toen kwam ik op het idee om een smoothie met havermout, appel en kaneel te maken. Het resultaat was zeker voor herhaling vatbaar.

Recept voor 1 smoothie
Tijd: 5 min.

Benodigdheden:

  • 1 appel
  • 175 ml melk
  • 3 eetlepels havermoutvlokken
  • 1/2 tl kaneel

Bereidingswijze:

Doe alle ingrediënten in een maatbeker of blender. Meng net zolang totdat alles goed gemengd is. Giet de smoothie in een groot glas, rietje erbij en eventueel nog een extra snufje kaneel en smullen maar!

Smoothie met appel en kaneel

Smoothie met appel en kaneel

Onze kookboeken