Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

Vul je pitabroodje ook eens met…

PicMonkey Collage
Wij hebben een hele tijd geen pitabroodjes gegeten (omdat we ze een beetje vergeten waren) en ineens hebben we ze weer ontdekt. Met pitabroodjes kun je een heleboel kanten op, denk aan pita pizzaatjes, pitabroodjes met ei of gewoon pitabroodjes met shoarma. We laten je vandaag verschillende variaties zien met pitabroodjes. We zijn benieuwd hoe jij meestal je pitabroodje vult.

Hartig & zoete pitabroodjes
Vroeger at ik regelmatig pitabroodjes met kaas en jam. Het klinkt misschien als een gekke combinatie maar het is super lekker. Je bakt het pitabroodje af in een broodrooster of in de oven, snijd hem vervolgens open, plakje kaas erin en wat jam en smullen maar.

Pitabroodje gezond
Bak de pitabroodjes af in de oven of in een broodrooster. Snijd het pitabroodje open en beleg het broodje vervolgens met een plakje kaas, een plakje kipfilet, wat tomaat, komkommer en sla en smullen maar.

Pitabroodje hot chicken
Bak de pitabroodjes af in de oven of in een broodrooster. Snijd ondertussen de gerookte kipfilet in plakjes. Snijd het pitabroodje open en beleg het broodje met een plak kaas, paar plakjes gerookte kipfilet, snufje cayennepeper en wat sweet chili saus. Eet smakelijk!

Pitabroodjes met zalm
Beleg je pitabroodje ook eens met een beetje kruidenroomkaas, een plakje zalm en wat rucola. Afmaken met een snufje zwarte peper en aanvallen maar.

Hieronder kun je een aantal lekkere recepten met pitabroodjes vinden:

Pitabroodjes met kipburgers
 photo IMG_3307_zps6rf38ydl.jpg
Pitabroodjes met gehakt
Griekse pitabroodjes met gehakt
Pitabroodjes met kikkererwten
Snelle maaltijd: pitabroodjes met kikkererwten
Pitabroodjes met ei
Pitabroodje met ei, groenten en spek

Onze kookboeken